2a divisió FEF

Soni agreuja les baixes en atac del Peralada

2a divisió B. El punta va convocat avui amb el Girona i en principi serà baixa per jugar contra l’Eixea, on tampoc hi seran Boselli i Andzouana

El Peralada, tot i que té complicadíssim aconseguir la permanència –ha de guanyar, que el Conquense no ho faci i que el Terol i el Castelló perdin per jugar el play-out–, té demà un partit decisiu al camp de l’Eixea que haurà d’afrontar amb baixes importants. Juanma Boselli ja està convocat amb la selecció uruguaiana sub-20 per jugar el mundial i Andzouana va veure la cinquena groga contra l’Alcoià i està sancionat. Aquestes absències condicionen molt l’atac dels xampanyers, però ja es coneixien des de diumenge passat.

El problema per al filial del Girona és que Chicho gairebé segur que tampoc podrà disposar del camerunès Kevin Soni. El punta va entrar ahir en la llista d’Eusebio per jugar al camp de l’Alavés, en una jornada en què els gironins necessiten un miracle encara més complicat que el dels xampanyers per salvar-se. Així doncs, una jornada més i, tot i jugar-s’hi la vida, el Peralada no disposarà del seu davanter de referència, que des que va tornar de la lesió al març només ha jugat tres partits, perquè sempre ha anat convocat amb el primer equip –ha jugat 70 minuts amb el Girona en aquest tram final.

L’única esperança perquè Soni jugui diumenge amb el Peralada seria que tornant de Vitòria es quedés a Eixea, però per ara no és una opció que convenci el club.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)