2a divisió FEF

El Peralada consuma el descens amb un empat a Eixea (2-2)

Sense miracle. Els xampanyers no compleixen amb la seva part –la victòria del Castelló ho hauria fet insuficient– i la temporada que ve jugaran a 3a divisió

El Peralada jugarà la temporada que ve a 3a divisió després que no hagi pogut complir la carambola més que complicada que els hi hagués permès jugar el play-out. I és que els xampanyers no han pogut guanyar al camp de l’Eixea (2-2), però el triomf tampoc hagués estat suficient perquè el Castelló ha acabat guanyant el Barça B en un partit obert fins l’últim minut, quan els locals han marcat el 2-1 definitiu.

El cert és que durant la segona part els de Chicho han somiat més d’un moment que el 2,47 per cent de possibilitats que l’afavorien es complís. No ha estat en els primers minuts, i és que l’Eixea ha sortit amb molta força aprofitant que tenia el vent a favor i ha estat molt superior al Peralada. Els locals ho han aconseguit traduir primer amb l’1-0 d’Andriu i després amb el 2-0 de Lafita de penal. La gesta semblava impossible però el Peralada ha reaccionat. Ha marcat el 2-1 just abans del descans en un altre penal que ha transformat Miguélez i ha empatat el partit en la represa amb un gol de Mario. El 2-2 ha carregat d’ambició els xampanyers, que sabien que el Cornellà guanyava el Terol i que el Conquense no guanyava a Alcoi. Faltava un gol seu i que el Barça B fos capaç de guanyar a Castelló però no ha arribat ni una cosa ni l’altre i els de Chicho s’han hagut de resignar a veure que la temporada que ve el Peralada, ja es veurà si com a filial del Girona o no, jugarà a tercera divisió.