2a divisió FEF

El Cornellà torna entre els millors

2a divisió B. Per segona temporada consecutiva, el conjunt verd aconsegueix la classificació per a la promoció

CORNELLÀ 2 TEROL 0

CORNELLÀ:Ramon, Pere, Héctor Camps, Goldar (Ricard, 73’), Borja, Fall (Agus, 77’), Eloy, Pep Caballé, Esteve, Leo i Abde (Lobato, 87’).TEROL:Valera, De la Mata, Gabri (Peñaloza, 77’), Cabetas, Durán, Ronald (Gabi, 72’), Dieste, Leira (Iñaki, 65’), Becerra, Orti i Peláez.GOLS:1-0 (60’) Abde. 2-0 (68’) Leo Ramírez, de penal.ÀRBITRE:Galech Azpeitia.T.G.:Als locals Fall, Pere, Goldar, Leo, Caballé i Gila, i als visitants Pelaéz, Valera, Durán i Becerra.T.V.:Al visitant De la Mata, per vermella directa (89’) i al tècnic visitant Dani Aso.

El Cornellà no era el principal candidat per jugar la promoció d’ascens ni en l’inici de temporada ni abans de començar la darrera jornada, però ho ha tornat a aconseguir. Els verds seran avui en el sorteig de la promoció d’ascens a segona divisió A per segona temporada consecutiva. Ahir, ho van aconseguir guanyant el Terol i amb l’ajuda del València Mestalla, que va empatar contra l’Espanyol B. Els verds, però, van guanyar amb solvència i solidesa i se la jugaran, amb la tornada a domicili, contra la Ponferradina, el Logroñés o el Cartagena.

El Cornellà va haver d’esperar el segon temps per aconseguir els tres punts clau que li van acabar donant l’accés al quart lloc. El juvenil Abde va avançar el seu equip en rematar a gol des del segon pal. Vuit minuts després, el Cornellà va sentenciar amb la diana de Leo Ramírez convertint un penal sobre Goldar.