Territorial

La tranquil·litat de dependre d’un mateix

1a catalana. La Jonquera sap que guanyant al camp del Sant Joan de Montcada (12 h) continuarà una temporada més a la categoria

La primera catalana avui arriba a la fi i per això els duels amb alguna cosa en joc es disputen tots a les 12 h. Els aficionats gironins han d’estar especialment atents al matx entre el Sant Joan de Montcada i la Jonquera, que un cop descendit el Farners, és l’únic equip que lluita per evitar les posicions fatídiques. Els fronterers són tretzens amb 41 punts i fora de perill. Guanyant, evidentment no haurien de mirar cap més resultat, empatant, el Rubí i el Sant Cugat no haurien de guanyar els seus partits contra el Vic i el Girona C, respectivament. Si guanyés un dels dos, el Can Vidalet hauria de perdre contra el Tona. En cas que la Jonquera perdi el seu partit, ni el Rubí ni el Sant Cugat no haurien de vèncer. I és que, en el triple empat o el quàdruple a 41, els empordanesos sempre salvarien la categoria.

La Jonquera és ben conscient que el camí més recte cap a la salvació és la victòria pròpia, un efecte que s’ha de notar en positiu. No guanyar obligarà a estar pendent del transistor.

El Banyoles vol ser el millor tercer

Els del Pla de l’Estany tenen l’objectiu de guanyar el seu matx al camp del Sabadell Nord per tal d’enfilar-se fins als 60 punts i intentar ser el millor tercer. En l’altre grup, el Viladecans ja té 60 punts però juga contra el líder, l’Andorra. En l’hipotètic cas que el Viladecans perdi i el Banyoles recuperi la diferència de quatre gols amb els del Baix Llobregat (+18 contra +14), dos ascensos d’equips catalans de tercera a segona B faria pujar a tercera el millor tercer. La possible retirada del Reus B els podria fer pujar tots dos.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)