2a divisió FEF

El Prat rep el Ceuta amb pell de xai

Ascens a 2aB. L’equip nord-africà té molta experiència i ha acabat segon en el grup andalús, però els ‘potablava’ sortiran a competir al màxim

Aquesta tarda, a les 18 hores, l’AE Prat disputarà el partit d’anada de la primera eliminatòria d’ascens a segona B, contra el Ceuta, al Municipal Sagnier. L’equip nord-africà, que ha acabat segon en el grup andalús de tercera, un dels més difícils, parteix com a favorit. Els de Pedro Dólera han anat de més a menys en la temporada i, després de lluitar per la primera posició, s’han hagut de conformar amb el quart lloc. De fet, no guanyen un partit des del passat 19 d’abril.

Per si no n’hagués prou, no podran comptar amb dos dels seus millors futbolistes, el migcampista Alberto Padilla i el davanter Álex Poves, lesionats tots dos de gravetat en els lligaments del genoll. És per això que, en els últims dies, ha arribat l’atacant Manuel Raíllo, procedent del Villanovense.

Al davant tindran un equip molt dur, el Ceuta, que té molts futbolistes amb experiència i que es fa molt fort com a local, en l’incòmode estadi Alfonso Murube. “És un dels rivals que no volíem. Estan acostumats a jugar fases d’ascens, aquesta és la tercera consecutiva que disputen”, explica Pepe Delgado, el director esportiu del Prat. “Tothom els dona a ells com favorits, però nosaltres competirem al màxim l’eliminatòria”, assegura.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)