2a divisió FEF

Yuri amenaça al Cornellà

Fase d’ascens a 2a divisió A. El conjunt verd disputa l’anada de la primera fase (19 h) contra la Ponferradina, que compta amb el llegendari davanter brasiler

El Cornellà inicia el seu camí a la fase d’ascens a segona divisió (Municipal de Cornellà, 19 h, Esport 3 i Footers) tranquil, després de superar dos esculls de manera consecutiva. Els verds van guanyar als resultats i als despatxos el passi per jugar la postemporada i ara ha arribat el moment de tornar a competir per treure el millor resultat possible del partit d’anada contra la Ponferradina. “L’equip té ganes que arribi diumenge i és conscient que comença una nova competició”, manifesta el tècnic local Xavi Calm, que té les baixes de Borja, Fall i Leo, per sanció.

La Ponferradina, segon classificat del grup 1, ha basat el seu domini en la lliga gràcies a una gran defensa (0,7 gols rebuts per partit) i a la seva estrella, Yuri. El davanter brasiler, que ha disputat 430 partits entre segona i segona B, és la principal amenaça del seu equip, amb 18 gols en la lliga.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)