3a divisió FEF

L’Hospi resisteix fins al minut 87

Fase d’ascens a 2a B. Una diana en el tram final derrota el conjunt riberenc

ALGESIRES 1 L’HOSPITALET 0

ALGESIRES:Romero, Juanjo, José Carlos, Vicent, De Castro, Cerpa, Karim (Tote, 59’), Pipo (Eric, 69’), Antonio Sánchez, Ganet i Antoñito (Alberto, 86’).L’HOSPITALET:Aliaga, Juste, Cichero (Canario, 74’), Rodri, Gómez, Salinas, Bruno (Ripoll, 46’), Alfonso, Ton, Eudald i Dani Fernández (Diego Martínez, 54’).GOLS:1-0 (87’) Antonio Sánchez.ÀRBITRE:Gargantilla Fernández.T.G.:Als locals Antoñito, Cerpa i Vicent, i als visitants Cichero, Juste i Eudald.T.V.:Al tècnic visitant Risueño perquè el seu equip va sortir tard dels vestidors en el descans.PÚBLIC:Més de 5.000 espectadors.

L’Hospitalet no ha començat amb bon peu l’anada de la primera eliminatòria de la fase d’ascens. El conjunt riberenc va caure derrotat en un partit força igualat en què els de la Franja van resistir durant els primers minuts de l’enfrontament.

L’Algesires va ser el dominador del partit, sobretot en el primer temps, i va gaudir d’oportunitats com ara un xut d’Antoñito aturat per Aliaga. L’Hospitalet també va tenir alguna acció aïllada, com ara un xut de Diego Martínez que la defensa va enviar a córner, ja en el segon temps.

Aliaga va tornar a aparèixer en els instants finals, de nou, intervenint en una acció d’Antoñito, però el porter no va poder fer res en una pèrdua en zona perillosa que va suposar la diana dels locals, a tres minuts del final. Cap al final, el porter de l’Hospitalet va tornar a aturar una altra oportunitat d’Antonio Sánchez que hauria fet més gran la ferida. El desenllaç, diumenge (19 h), al Municipal.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)