3a divisió FEF

Pitu té el lligament encreuat anterior del genoll esquerre trencat

Fase d’ascens a segona B. El mig del Llagostera es va lesionar dissabte contra el Portugalete, s’haurà d’operar i serà baixa els vuit mesos vinents

La reacció de Pitu Comadevall només de caure a la gespa del municipal llagosterenc dissabte passat ja era un mal presagi i les proves que se li han fet aquest començament de setmana han confirmat les males sensacions: el migcampista de Salt té un trencament del lligament encreuat anterior del genoll esquerre que l’obligarà a passar per la sala d’operacions i a estar de baixa entre set i vuit mesos.

Un cop confirmat l’abast de la lesió, Pitu, de 35 anys, va rebre un munt de mostres de suport i d’ànims a través de les xarxes socials. El capità del Llagostera va contestar amb un missatge optimista. “Durant la meva carrera he rebut cops molt durs. Ara n’he rebut un altre. Lluitaré per tornar a defensar l’escut sobre el camp. Moltíssimes gràcies a tots per totes les mostres de suport que estic rebent”, va exclamar. I és que Pitu ja va haver d’afrontar una lesió similar en l’inici de la seva carrera futbolística. Va ser l’octubre del 2004, quan era un dels noms més prometedors del planter del Barça –actuava amb el Barça C amb 20 anys–, i va veure com es trencava el lligament encreuat anterior del genoll dret. El saltenc va superar la lesió, i ha desenvolupat una carrera plena d’èxits en diversos equips catalans de tercera i segona divisió B, així com a segona divisió A amb Las Palmas. Amb el Llagostera, on ja suma sis temporades i mitja, ha marcat una època ja que ha estat una peça clau en l’etapa més daurada de l’entitat. Amb ell a la gespa, el club llagosterenc va assolir la gesta d’arribar a la categoria de plata del futbol i hi va competir a un alt nivell.

El possible reforç, en espera

La lesió de llarga durada de Pitu obre l’opció que el Llagostera demani a la federació poder cobrir la baixa del saltenc amb una nova incorporació. L’àrea esportiva ha començat a valorar aquesta opció i la conclusió és que en el dia d’avui el més probable és que no s’activi aquesta possibilitat. Els del Gironès assumeixen que hauran de jugar a Portugalete sense Pitu ni Pol Gómez, sancionat, però l’avantatge de 2-0 de l’anada els fa ser optimistes respecte a l’objectiu d’aconseguir l’ascens de categoria. En cas que els d’Alsina quedin eliminats i hagin d’afrontar més eliminatòries, l’àrea esportiva sí que valoraria activar l’arribada d’un reforç, però ja no se centrarien els esforços a substituir el perfil de Pitu sinó que es podria mirar de fitxar una altra peça, segurament un davanter. Fa dues temporades, el Peralada també va fitxar durant la fase d’ascens a causa de la lesió de llarga durada de David Serrano. L’escollit va ser José Higón.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)