Territorial

Futbol base de primer nivell en la primera edició del Costa Brava Football

Futbol formatiu. El torneig es disputarà el cap de setmana que ve –1 i 2 de juny–, en tres seus: Llagostera, Santa Cristina d’Aro i Sant Antoni de Calonge

Aquest cap de setmana es podrà veure futbol base de primer nivell en tres poblacions del Gironès i la Costa Brava. La Unió Esportiva Llagostera organitza la primera edició del torneig Costa Brava Football, una competició que es desenvoluparà entre l’1 i el 2 de juny i que tindrà la particularitat que afectarà a tres nuclis: la primera fase es disputarà entre els terrenys de joc de Llagostera, Santa Cristina d’Aro i Sant Antoni de Calonge, i competint s’hi podran veure alguns dels referents del futbol formatiu com el Barça, el Girona, el Cornellà, la Damm o el Llevant. La fase final serà diumenge i tindrà com escenari principal Llagostera i Santa Cristina d’Aro.

El torneig serà en categoria benjamí i aleví, i comptarà amb 32 equips en cada nivell. A les xarxes socials –Twitter i Instagram–, es pot trobar més informació a través de la compta @BravaFootball.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)