2a divisió FEF

Jordi Masó renova amb l’Olot fins al 2022

2a divisió B. El migcampista de Fontcoberta, una peça clau pel tècnic Raúl Garrido, firma un nou contracte per les tres properes temporades

L’Olot ha anunciat la renovació d’un dels jugadors indispensables en els esquemes de Raúl Garrido. Jordi Masó continuarà vinculat al conjunt de la Garrotxa fins el 30 de juny de 2022 després de signar un nou contracte pels tres propers cursos.

Masó, futbolista solidari, treballador incansable, generós i tot un portent físic ha participat enguany en 33 partits de lliga acumulant 2.665 minuts. En la posició de pivot o si cal al lateral dret, el de Fontcoberta ha rendit a un nivell brillant des que va arribar al club olotí l’estiu de 2017 després de tancar una etapa de sis anys amb el Llagostera, entitat amb la qual va competir a segona B i segona A.

Masó s’afegeix a Pol Ballesté, Héctor, Blázquez i Roger Barnils com a últimes renovacions en la plantilla de cara la campanya 2019/20.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)