2a divisió FEF

Masó, lligat fins al 2022

2a divisió B. El mig de Fontcoberta firma una renovació de llarga durada que assegura a l’Olot compromís i entrega i al tècnic Raúl Garrido la continuïtat d’una peça indispensable

Un dels puntals de l’Olot, Jordi Masó, va renovar ahir el seu contracte amb el club de la Garrotxa fins al 30 de juny del 2022. Peça indispensable en els esquemes del tècnic Raúl Garrido, el mig de Fontcoberta mostra en cada partit un desplegament físic a l’altura de pocs. Bon company, integrat al projecte olotí, regular i solidari, l’entitat presidida per Joan Agustí assegura la vinculació per als propers tres anys d’un jugador diferent i necessari. “Estic molt content de renovar per tres anys més, em sento molt identificat amb el projecte, tinc arrels garrotxines i per mi és tot un honor defensar la samarreta de l’Olot”, comenta Jordi Masó, que aquest curs ha disputat 33 partits de lliga i ha acumulat 2.665 minuts de joc i s’ha convertit en un fix al davant dels centrals o, esporàdicament, com a lateral dret, posició en la qual va brillar en la seva etapa de sis temporades amb el Llagostera, el seu club de procedència l’estiu del 2017. “Aquest any hem fet un pas endavant, hem marcat el camí que hem de seguir en un futur, sempre tocant de peus a terra però essent ambiciosos i sobretot competitius”, explica Jordi Masó, que hi afegeix: “Vull seguir deixant-me la pell al camp i portar la feina bruta de l’equip, que és el que m’agrada fer”, en una clara definició de quin tipus de futbolista és, sempre al servei dels seus companys.

Amb la renovació del mig del Pla de l’Estany, ja són cinc els futbolistes que acabaven contracte el proper 30 de juny que han segellat la seva continuïtat a l’Olot el 2019/20. Masó infla la llista formada per Pol Ballesté, Héctor Simón, Blázquez i Roger Barnils. En els pròxims dies se n’hi afegirà algun més.

LES REACCIONS

Aquest any hem fet un pas endavant, hem marcat el camí que hem de seguir en un futur, tocant de peus a terra però essent ambiciosos
Estic molt content de renovar per tres anys més, em sento molt identificat amb el projecte
Jordi Masó
migcampista de l’Olot
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)