Territorial

Miquel Hereu no serà en cap dels dos partits de la promoció

Fase d’ascens a 1a catalana. El tècnic és a la Xina perquè s’havia compromès a treballar allà per les Barça Academy un cop acabat el curs

El Bescanó jugarà diumenge al camp del Martorell el partit d’anada de l’eliminatòria d’ascens a 1a catalana a les 12 h. Ho farà amb les baixes de Sergi González i Pau Casassa, els dos jugadors que van ser expulsats en el partit contra el Porqueres. Tot i això l’absència més important serà a la banqueta, perquè qui no podrà ser en cap dels dos partits de la promoció d’ascens a 1a catalana és Miquel Hereu, que ja va disputar la promoció d’ascens el curs passat. El tècnic del Bescanó va acceptar fa mesos una oferta per anar a treballar a Kunming, a la Xina, en les Barça Academy, i ho va acceptar posant com a condició anar-hi després de jugar l’últim partit de lliga. El que no estava previst era jugar la promoció i per això dilluns ja va haver de partir cap a la seva nova destinació, on s’estarà almenys un any en aquest nou projecte.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)