2a divisió FEF

Pedro renova el vincle

Un més. El migcampista figuerenc acorda la continuïtat amb l’Olot per una campanya més, amb una altra d’opcional. L’exjugador de la Unió és el clar exemple de l’estil de joc que apliquen els olotins

L’Olot va anunciar una altra renovació, la d’un dels pilars del joc que darrerament està aplicant i que tant està meravellant els aficionats. Pedro del Campo va signar la continuïtat amb el club olotí per una temporada, amb una altra d’opcional.

El migcampista figuerenc va arribar al conjunt de la Garrotxa l’estiu del 2017 procedent del Figueres i, després d’una primera campanya de transició, amb un protagonisme irregular, ha fet enguany un pas endavant pel que fa a responsabilitat i minuts de joc. L’empordanès ha jugat 31 partits, en què ha acumulat 2.224 minuts, i s’ha convertit en un puntal dels esquemes del tècnic, Raúl Garrido, que ha vist en ell un jugador tècnic, amb criteri i una assegurança en la construcció a la medul·lar. El mig fins i tot va estrenar-se en la faceta golejadora al bronze amb un golàs en el duel contra el Vila-real B al municipal (2-2).

“Continuar vinculat a l’Olot significa continuar gaudint del futbol a l’alt nivell, que és una cosa que m’apassiona. A més, si ho puc fer al costat d’un projecte tan ambiciós i il·lusionador, encara millor. M’estimula créixer al costat de l’Olot, un club amb potència i disposat a superar-se”, comenta Pedro del Campo, que hi afegeix: “Em proposo gaudir del futbol i posar a disposició de l’equip les meves qualitats i oferir bon rendiment perquè l’entitat segueixi creixent.”

Pedro del Campo s’afegeix a la llista de renovats aquest 2019, que integren Jordi Masó, Pol Ballesté, Hèctor Simón, Albert Blázquez i Roger Barnils.

LES REACCIONS

Em proposo gaudir del futbol i posar a disposició de l’equip les meves qualitats i oferir bon rendiment perquè l’entitat segueixi creixent
Continuar a l’Olot significa continuar gaudint del futbol a l’alt nivell, que és la meva passió
Pedro del Campo
migcampista de l’Olot
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)