3a divisió FEF

Fase d’ascens a 2a divisió B

Trencant l’esquema

L’Horta, un equip jove i amb poc pressupost, afronta un moment històric amb la disputa, al Feliu i Codina, de la seva primera fase d’ascens

“El Nacho és un gran entrenador, arriba molt bé al jugador. Vol que sortim jugant sempre”

En una categoria dominada pels camps petits i de gespa irregular, la pilotada llarga i la segona jugada són una part important dels llibrets dels entrenadors. En una categoria tan competitiva, en què els petits detalls decideixen, la confiança dels equips descansa en els jugadors veterans i amb experiència per jugar en situacions límit. En una categoria en què no han complert els objectius projectes amb molts diners com ara els del Terrassa, el Sant Andreu o el Vilafranca, l’Horta s’ha rebel·lat contra tots aquests principis i disputa la seva primera promoció d’ascens a segona B de la història. Avui (20 h) jugarà la tornada de la primera eliminatòria de la fase d’ascens intentant aprofitar l’empat sense gols de l’anada contra el Moralo.

“Som un equip de gent jove, amb confiança de l’entrenador i amb moltes ganes d’anar cap amunt. Com més amunt siguem, més possibilitats tindrem de poder progressar en el món del futbol És com un somni per a tothom”, explicava el lateral Guillem, a qui darrerament s’ha relacionat amb el filial del Madrid per al futur. L’equip respecta una filosofia de joc molt concreta, amb gust per tocar la pilota des del darrere. “El Nacho és un gran entrenador en l’aspecte futbolístic, arriba molt bé al jugador. Vol que sortim jugant i si hi ha alguna pèrdua derivada d’aquesta voluntat, no s’enfada; un fet que reforça el jugador”, assenyalava el lateral, que va arribar al Feliu i Codina per mitjà del tècnic.

Impecables a casa

Al vestidor confien que l’equip podrà tirar endavant l’eliminatòria per la seva fiabilitat al Feliu i Codina, on no ha perdut encara aquest curs (14 victòries i sis empats). “Hem de ser valents i continuar en la línia que hem demostrat durant tot l’any”, assenyala Nacho Castro, que necessita el triomf perquè qualsevol empat amb gols el deixa fora.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)