3a divisió FEF

El Prat buscarà conservar la renta tot i els condicionants

Promoció d’ascens a 2a divisió B. El 2-1 de l’anada es un bon resultat per al conjunt potablava, conscient, però, que li espera un ambient infernal a l’Alfonso Morube després d’un viatge fatigant (17 h, Footters)

El partit d’anada disputat fa tot just una setmana al Sagnier va deixar una sensació agredolça al Prat que afrontarà els segons 90 minuts de l’eliminatòria davant el Ceuta amb un avantatge de 2-1 (17h, Footters). I és que el gol dels nord-africans en el tram final del partit, tot just quan més controlat el tenia el conjunt de Pedro Dólera, va obrir una porta per a què els visitants es veiessin vius a l’hora de capgirar l’eliminatòria i ara el Prat haurà de defensar amb ungles i dents una renta mínima.

A més, els potablava son conscients que els espera un ambient infernal a l’Alfonso Morube, amb capacitat per més de 6.000 espectadors, davant un equip que no va mostrar la seva millor versió en el partit disputat a Catalunya. “ El Ceuta ens exigirà moltíssim i no podem equivocar-nos ja que són un equip que amb molt poc et penalitzen”, va explicar el tècnic del Prat, Pedro Dólera, que ja va avisar just després del sorteig que s’enfrontaven a un dels rivals més forts del bombo. Dólera, això sí, va deixar clar que el seu equip viatge “amb les motxilles carregades d’il·lusió”, tot i les dificultats del partit i del desplaçament. I és que l’expedició potablava, que va partir ahir cap a terres del nord d’Àfrica, va haver d’afrontar un viatge per aire, terra i mar fins arribar al seu destí.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)