L’Hospi aposta per la valentia per capgirar un resultat perillós

Promoció d’ascens a 2a divisió B. El gol encaixat en el tram final del partit d’anada, obliga al conjunt de la franja a haver de remuntar un marcador advers per superar l’Algecires (19 h, Footters)

El gol de l’Algecires al minut 87 del partit d’anada ho va canviar tot. Semblava que l’Hospitalet tornaria d’Andalusia amb un gran resultat, però de cop i volta l’eliminatòria es va posar molt costa amunt. Així, en el partit de tornada d’aquesta tarda, els de Jonathan Risueño, que veurà el partit des de la graderia per sanció, hauran de capgirar l’1-0 si volen classificar-se per a la segona ronda de la promoció (19 h, Footters). Ho hauran de fer, a més, amb el perill que comporta encaixar un gol, ja que una diana andalusa deixaria pràcticament sentenciada l’eliminatòria pel valor doble dels gols fora de casa en cas d’empat.

Tot i això, des del vestidor català han volgut transmetre el missatge que l’equip sortiria a per totes i amb valentia per intentar collar el seu rival des de l’inici. “Veurem un Hospi atrevit, amb profunditat i arribada, però també caldrà anar en compte perquè no ens agafin en cap contracop. Anirem a buscar la victòria des del primer minut però amb el cap fred perquè qualsevol error pot marcar la diferència”, va dir el segon entrenador dels de la franja, Marc Reixats.