3a divisió FEF

Un gol a pilota aturada condemna l’Horta

Promoció d’ascens a 2a divisió B. Els barcelonins, incapaços de superar l’entramat defensiu dels visitants, van perdre el primer partit del curs al Feliu i Codina i van quedar eliminats

horta 0 moralo 1

HORTA:Santaló; Guillem, Campeny (Ribelles, 46’), Castillo, Morales, Genís (Barrera, 51’); Galeano, Vives, Adri Lledó; Jordan (Pime, 70’) i Nahuel.MORALO:Diego Garcia; Chele, Julio Rodao, Suso, Yoni, Del Castillo, Sergio Gómez, Sergio Alonso (Lolo, 89’); Rubén Rivera (Álex González, 86’), Caramelo (Ivan Sánchez, 76’) i Valentín.GOLS:0-1 (43’) del Castillo.ÀRBITRE:Bestard Servera.T.G.:als locals Adri Lledó; i als visitants Yoni, Julio Rodao, Del Castillo i Diego Garcia.

El somni de l’Horta i la seva brillant temporada van arribar al seu final quan el Moralo li va trencar la imbatibilitat al Feliu i Codina, per culpa d’un gol a la sortida d’un córner just abans del descans. Els de Nacho Castro, fidels al seu estil, van ser protagonistes i ho van intentar fins al final, però es van tornar a quedar sense marcar.

Com en el partit d’anada, els barcelonins van aconseguir des de l’inici el control del partit, tot i que en el primer temps les ocasions més clares van ser dels extremenys. Així, a banda d’un xut bombat que va topar amb el travesser tot i que Santaló tenia l’acció controlada, els visitants van estar a punt de marcar en un xut desviat de Valentín després d’una mala cessió al porter (29’) i en una rematada de cap de Del Castillo poc després. Nahuel, després d’una falta servida ràpidament, va tenir la millor oportunitat dels locals al primer temps, però el gol de Del Castillo, en un córner just abans del descans, va ser gairebé definitiu (43’). Perquè amb la necessitat de fer dos gols, l’Horta es va llançar amb tot a l’atac, però es va veure incapaç de superar l’entramat defensiu visitant, que va resistir durant tot el segon temps tancat al seu camp.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)