Territorial

Un empat que sembla poc botí

Promoció d’ascens a 3a. Un Girona C seriós malgrat les circumstàncies no pot superar el Manresa tot i merèixer-ho

girona c 1 manresa 1

GIRONA C:Toni Montero, Pau Ribas, Lluc Banús, Murga, Roura, Miki Poveda (Carles Puig, 61’), Toni Rossell, Venzal, Ferran, Aleix Feixas (Dani Homet, 61’) i Uri Santos.MANRESA:Busquets, Ruano, Slornou, Romano, Castanyer, Benito, David (Manel Sala, 76’), Cuello (Leo, 86’), Noah, Joel i Biel (Sergi Soler, 64’).GOLS:0-1 (42’) Noah. 1-1 (46’) Ferran.ÀRBITRE:López Kassem.T.G.:al local Roura; i als visitants Joel i Romano.T.V.:directa al visitant Sergi Soler (89’).

El que és més probable és que la promoció d’ascens a 3a no serveixi per a gaire res perquè només una situació inimaginable faria possible que el Girona C tingués possibilitats de jugar la temporada que ve a tercera, així que el Manresa té l’ascens pràcticament assegurat. Tot i això, l’equip que dirigeix Axel Vizuete fa dies que està centrat a guanyar-se esportivament tant sí com no l’ascens per complir l’objectiu marcat al començament de la temporada i que després siguin els aspectes extraesportius de la filiació amb el Peralada el que, en tot cas, eviti l’ascens. Ahir, en el partit d’anada a Riudarenes, els gironins ho van deixar ben clar amb un partit molt seriós que van acabar empatant només per la diferència en l’eficàcia de cara a porteria perquè el domini dels locals va ser absolut durant gairebé els noranta minuts.

De bon començament el Girona C va dur la iniciativa del matx. Sense concedir pràcticament cap ocasió els gironins en van tenir diverses per avançar-se en el marcador, però contra tot pronòstic pel que es veia sobre la gespa qui es va avançar va ser el Manresa. En una de les poques accions en què Noah va guanyar l’esquena a la defensa local el davanter visitant no va perdonar davant Toni Montero i va obrir la llauna (0-1, 42’).

La reacció dels d’Axel Vizuete no va tardar a arribar i en la primera jugada de la segona part Ferran va empatar el partit aprofitant una bona assistència d’Aleix Feixas i definint a la perfecció. Després de l’1-1 el guió va ser igual que el de la primera part, però les arribades del Girona C no es van acabar traduint en gol i el marcador ja no es va moure més. L’empat manté l’eliminatòria oberta per a la tornada a Manresa.