2a divisió FEF

Marc Cosme, primera baixa a l’Olot del 2019/20

2a divisió B. El davanter de Faura va arribar al club garrotxí el gener del 2018 i en marxa amb 43 partits jugats i quatre gols al sac

L’Olot va anunciar ahir la primera baixa de la seva plantilla de cara al curs 2019/20. El davanter Marc Cosme deixa de pertànyer al club de la Garrotxa, al qual va arribar el gener del 2018 amb l’equip lluitant per sortir del pou de la classificació. El de Faura va tenir un paper clau en la salvació agònica que va aconseguir l’equip olotí el curs passat –18 partits, 1.104 minuts i dues dianes–, però enguany el protagonisme ha anat a menys per culpa de les lesions i el bon rendiment en línies generals de l’equip –25 partits, 1.130 minuts i dos gols.

Cosme ha ofert un bon rendiment a l’Olot i ha competit amb esportivitat per una plaça a la davantera amb Marc Mas, amb qui ha compartit posició en alguns enfrontaments.

Fronts oberts encara per lligar

L’àrea esportiva de l’Olot, que ja ha assegurat la continuïtat de diversos futbolistes, encara té feina per lligar la renovació d’alguna peça important més. Els casos de Chavarría –amb alguna proposta interessant–, Ginard, Xumetra, Carles Mas, Guzmán o Jose estan per resoldre damunt la taula de Sergi Raset.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)