2a divisió FEF

L’Olot també amplia el contracte a Sergi Raset

2a divisió B. El secretari tècnic continuarà lligat al club de la Garrotxa una temporada més i n’encadenarà quatre a la Garrotxa

L’Olot ha anunciat una nova renovació però aquest cas amb repercussió als despatxos i no pas a la gespa. Els olotins han acordat ampliar un curs més el contracte al secretari tècnic Sergi Raset. El de Sant Gregori va arribar a la Garrotxa a les acaballes del curs 2015/16 i ha estat un dels puntals per tal de tornar a trobar l’arrelament d’una plantilla de proximitat i, de retruc aconseguir bons resultats. Amb Raset, l’Olot va retornar a segona B el curs 2016/17, va aconseguir la salvació la campanya següent i, enguany, ha fet un pas endavant pel que fa a joc i resultats que ha permès al club classificar-se per a la proper edició de la copa.

El secretari tècnic continua treballant a hores d’ara amb la renovació d’alguna peça més i cercant nous futbolistes per afegir potencial i competitivitat a la plantilla.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)