3a divisió FEF

El Peralada manté ferma la intenció de jugar a tercera

3a divisió. El conjunt xampanyer assegura que no té cap intenció de renunciar a la categoria i que treballa per fer un projecte econòmicament viable

En resposta a la informació publicada ahir en aquest diari sobre el futur incert del Peralada, el club xampanyer va emetre ahir un comunicat amb quatre punts per donar la seva versió pública sobre l’actual situació del club. El conjunt de l’Alt Empordà no vol que s’especuli sobre una hipotètica renúncia a la categoria –tot i que la situació actual del club genera molta incertesa– i per això va fer un pas endavant manifestant que la ferma voluntat del club és competir la temporada que ve a tercera divisió i que és amb aquest escenari que treballa des de fa dies el club, concretament el director esportiu, Nitus Santos, i l’entrenador, Albert Carbó, per confeccionar la plantilla del curs que ve –s’ha de construir des de zero.

En el comunicat el Peralada també exposa que la seva situació econòmica no és tan complicada per no poder competir a tercera divisió i manté que amb el Girona es continua negociant en un “ambient distès i amigable per tal d’assolir al més breument possible un acord de col·laboració favorable als interessos dels dos clubs”.

Sobre les conseqüències d’una hipotètica renúncia a la categoria, el Peralada considera que l’opció que en pogués sortir beneficiat el Girona C significaria un frau de llei i, per tant, és impossible. Des de la federació, però, no s’atreveixen a mullar-se ara mateix sobre les conseqüències perquè hi ha alguns punts en què no és del tot clar si ha de prevaldre la normativa de la federació espanyola o la catalana.

En relació amb les informacions que han sortit publicades avui a la premsa el CF Peralada vol publicar oficialment el següent comunicat, que consta de 4 punts, per aclarir la situació originada:
1-
El CF Peralada, a través del seu director esportiu, Nitus Santos, i de l’entrenador del primer equip, Albert Carbó, està confeccionant amb normalitat la plantilla per competir la propera temporada a tercera divisió.
2-
El Peralada desmenteix que per motius econòmics no pugui fer front a les seves responsabilitats esportives a tercera divisió.
3-
El Peralada considera que les informacions publicades a la premsa sobre ascensos i descensos dels diferents equips no s’adiuen amb la informació oficial provinent de la FCF i de la RFEF de què disposa.
4-
El CF Peralada i el Girona FC mantenen converses en un ambient distès i amigable per tal d’assolir al més breument possible un acord de col·laboració favorable als interessos dels dos clubs.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)