3a divisió FEF

El Manresa talla el camí del Girona C cap a tercera

Fase d’ascens a 3a divisió. Els manresans fan valer l’empat a un del partit d’anada i aconsegueixen tornar a tercera després d’onze temporades

Manresa 0 Girona C 0

MANRESA:Pol Busquets, David Sánchez, Solernou, Castanyer, Joel Priego, Biel Rodríguez (Leandro, 86’), David (Manel Sala, 72’), Bernat, Cuello (Bellido, 89’), Romano i Noah.GIRONA C:Toni Montero, Pau Ribas, Botxi, Sergi Murga, Marc Roura (Toni Rossell, 81’), Jaume Duran, Venzal (Aleix Feixas, 89’), Kike Sánchez (Muritala, 72’), Ferran López, Homet i Uri Santos.RESULTAT ANADA:1-1.ÀRBITRE:Delgado Mora.T.G.:a Bernat, Solernou i Cuello del Manresa, i a Jaume Duran, Venzal i Pau Ribas del Girona C.T.V.:a Uri del Girona per dues amonestacions (92’).PÚBLIC:un miler d’espectadors.

El Girona C no va poder aconseguir un bitllet cap a tercera divisió als terrenys de joc que s’hauria d’haver validat als despatxos. Enmig d’un tram final de curs enrarit pel descens del segon filial dels gironins, el Peralada, que tapava legalment el salt de categoria dels blanc-i-vermells, l’equip d’Àxel Vizuete ha afrontat una promoció d’ascens en què el duel d’anada ha acabat sent decisiu.

La primera part al municipal del Nou Congost de Manresa va ser entretinguda, i després d’uns primers minuts de tempteig, el Girona va ser qui va portar la batuta del joc i qui va aconseguir jugar més a camp contrari. De fer, el primer avís dels d’Àxel Vizuete va ser molt clar: el mig del camp gironí va filtrar una passada a l’esquena de la defensa manresana, a on Homet, amb un gran control, va aconseguir plantar-se sol davant Pol. El xut del davanter va impactar en el pal i la fusta el va rebutjar cap a fora (9’). Enmig del domini dels de Montilivi, Noah es va encarregar de posar la por al cos del rival amb una volea des del punt de penal que va sortir alta. Jaume Duran va tenir a prop el gol del Girona amb un bon xut de falta des de la frontal (14’), i ja a les acaballes de la primera part, Uri va treure ràpid una falta a la frontal i Kike Sánchez, en una bona posició per xutar, va enviar la pilota al lateral de la porteria.

No tenen recompensa

En la represa, el Girona va mantenir la força ofensiva i després d’un primer avís de Ferran (46’), Uri Santos va rematar al fons de la xarxa una falta lateral servida per Duran però la diana no va pujar al marcador per fora de joc (60’). Homet, en un contraatac que va finalitzar amb una vaselina desviada, va inquietar la porteria rival de nou (62’). Amb el pas dels minuts, els gironins van perdre gas, i no va ser fins a l’entrada d’Aleix Feixas per jugar el temps afegit que les revolucions van tornar a augmentar. El davanter va aconseguir marcar (92’) però el col·legiat va apreciar que s’havia ajudat del braç per col·locar-se bé la pilota just abans de la rematada. El Girona C es queda sense premi i el Manresa celebra un ascens històric a tercera divisió, a on torna 11 cursos després.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)