2a divisió FEF

Amb els fonaments ben clars

2a divisió B. El Llagostera obre roda de contactes amb els jugadors que han assolit l’ascens. Alguns amb contracte no seguiran i d’altres que acaben vincle interessa que ampliïn el lligam

El Llagostera va assolir l’ascens a segona divisió B fa encara no quinze dies a Portugalete i, després d’una setmana de celebracions i d’una curta però merescuda desconnexió, l’àrea esportiva del Llagostera ja s’ha posat a treballar en la confecció de la plantilla que haurà de competir en la categoria de bronze del futbol estatal. El primer pas de l’equip que formen Alsina, Álvarez i Escoda serà definir quin gruix dels efectius que han aconseguit el salt a segona divisió B es queden al club del Gironès. Posar els fonaments del que serà la plantilla del curs vinent. En aquesta carpeta hi trobem dos casos: els que tenen contracte i els que no, un fet que no és decisiu per assegurar o descartar que el curs vinent continuïn defensant la samarreta llagosterenca. Ara mateix hi ha deu futbolistes lligats per contracte, però l’àrea esportiva assegura que cal revisar cada cas, ja que de tots aquests jugadors n’hi ha que interessen i d’altres amb els quals s’haurà d’arribar a un acord per rescindir el contracte. A l’altre cantó de la balança hi observem jugadors que han acabat el seu vincle. Tot i això, dels cinc casos que queden lliures hi ha noms que interessen al Llagostera de cara al canvi de categoria, i per tant la feina dels pròxims dies serà convèncer-los que la millor opció per competir la temporada que ve és a segona divisió B i amb la samarreta llagosterenca.

Cunill, la segona baixa

Després que el Llagostera anunciés dilluns que Maik Molist no continuarà, la segona baixa de la plantilla llagosterenca de cara al curs que ve és la de Toni Cunill. El central torellonenc tanca d’aquesta manera la seva segona etapa al club del Gironès. En la primera, l’estiu del 2013, va marxar cedit cap a Palamós abans de l’inici de la competició a 2a divisió B. Incorporat del Figueres l’estiu passat, Cunill ha disputat 20 partits de lliga, ha acumulat 1.006 minuts però la seva temporada ha estat marcada per la intermitència a sobre del verd. Al llarg d’aquesta setmana seran diversos els efectius llagosterencs que passaran per les oficines d’Alsina i companyia.

Menys revolució

Els salts de categoria del Llagostera s’han caracteritzat per un bon grapat d’altes i baixes durant l’estiu. En el cas del primer ascens a segona divisió B –el 2011–, només vuit dels 23 jugadors que van assolir l’èxit van continuar, mentre que en el moment de fer el salt de la segona divisió B al futbol professional la xifra va ser una mica més alta i van continuar 12 dels 22 que formaven la primera plantilla llagosterenca.

Aquest estiu, tot indica que hi haurà una columna vertebral que es mantindrà respecte al curs anterior i la intenció de l’àrea esportiva és no fer una revolució tan accentuada com en les altres ocasions. De fet, més enllà de farcir l’equip amb algunes incorporacions que donin un punt més de qualitat, experiència i solidesa a l’hora de competir a segona divisió B, també caldrà tenir en compte diversos noms de jugadors del filial que enguany ha competit a primera catalana.

TENEN CONTRACTE
Marcos, Bigas, Maynau, Lucas Viale, Pitu, Eric Jiménez, Moussa, Gil Muntadas, Sascha i Yeray
ACABEN VINCULACIÓ
Pol Gómez, Crespo, Amantini, Aimar, Marc Medina
BAIXES CONFIRMADES
Maik Molist

EL NOU PROJECTE

Es vol mantenir l’esquelet de l’ascens i comptar amb fitxatges i jugadors del filial
DE 3a DIVISIÓ A 2a DIVISIÓ B
Continuen 8 jugadors dels que van aconseguir l’ascens: Eloi Amagat, Aimar, Vallho, Uri Santos, Pedrito, Quim Boadas, David Costa i Òscar Álvarez.
Arriben 12 fitxatges:
Wilfred, Tito, Tarradellas, Enric Pi, Virgili, Barón, Rangel, Masó, Espolita, Bayón, Àlex Ruiz i Marc Mas
DE 2a DIVISIÓ B 2a DIVISIÓ A
Continuen 12 jugadors dels que van aconseguir l’ascens: Moragón, Ratti, Masó, Vallho, Jordi López, Eloy Gila, Tito, Tarradellas, Pitu, Enric Pi, Aimar i Barnils.
Arriben 13 fitxatges:
René, Ríos Reina, Alcalá, Ruyman, Querol, Sergio León, Juanjo, Imaz, Diego Rivas, Jorge, Perea, Òscar Rico i Robert Simón
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)