Territorial

Reformulació a la vista

1a catalana. Si l’actual Girona C esdevé el primer filial del club blanc-i-vermell, l’àrea esportiva hi podria aplicar canvis significatius

L’àrea esportiva del Girona podria aplicar diversos canvis en el Girona C si aquest esdevé el primer filial de l’entitat un cop es trenqui l’acord de filiació amb el Peralada. Concebut per competir i amb una important injecció econòmica per fitxar talent i pujar categories, el descens del Peralada a tercera ha impedit qualsevol possible ascens –per mèrits esportius, l’equip dirigit per Àxel Vizuete tampoc ho ha aconseguit.

En cas de sortir a competir a primera catalana o a tercera divisió, l’equip dependent del Girona passaria a nodrir-se de futbolistes joves i hauria de compaginar la faceta competitiva però també l’aspecte formatiu. Ajudar el primer equip serà complicat pel salt de les categories i algun futbolista veterà de l’actual planter fins i tot podria continuar per acompanyar els joves que promocionin de la base.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)