2a divisió FEF

Pol Gómez i el Llagostera continuen creixent junts

2a divisió B. El migcampista allarga el vincle amb el club del Gironès i tornarà a competir en la categoria de bronze en plena maduresa

El Llagostera continua fent feina als despatxos i a l’espera de tancar els primers reforços de cara al retorn a la 2a divisió B, l’àrea esportiva s’ha centrat en assegurar la columna vertebral de l’equip. Ahir, qui va confirmar que continuarà vestint la samarreta blau-i-vermella és Pol Gómez. El migcampista de Lloret de Mar ha sigut una peça clau en la campanya que ara s’acaba i, al costat de Pitu, ha sigut un fix en la sala de màquines llagosterenca. Amb un perfil més aviat defensiu, Pol Gómez ha aportat múscul a l’equip al terreny de joc, i en casos puntuals també ha actuat de central. Les xifres fan evident el protagonisme del lloretenc al terreny de joc aquest darrer curs: 36 partits jugats, 3.015 minuts acumulats i tres gols marcats entre lliga i regular i la fase d’ascens. Precisament, en l’eliminatòria contra el Portugalete, Pol Gómez va viure un moment complicat. Una entrada dura però no agressiva va ser castigada amb una rigorosa targeta vermella que li va impedir jugar el duel de tornada.

El migcampista del Llagostera vestirà per quarta temporada consecutiva la samarreta blau-i-vermella i tornarà a una categoria, la 2a divisió B, que ja va tastar durant els cursos 2016/17 i 2017/18. Ara, a punt de fer 25 anys, el retorn a la categoria de bronze del futbol estatal es farà en plena maduresa futbolística, una situació que Gómez intentarà aprofitar per donar continuïtat a un nivell superior al protagonisme que ha aconseguit aquesta darrera temporada.

La columna vertebral

Amb la renovació de Pol Gómez ja són onze els efectius de la plantilla de l’ascens que ara mateix continuarien en el projecte a 2a divisió B. En l’apartat de futbolistes que han de negociar el seu futur hi ha alguns casos destacats, com per exemple Amantini, Aimar o el protagonisme de l’eliminatòria d’ascens, David Crespo. Des de l’àrea esportiva s’ha apuntat que més enllà de les renovacions i els reforços que es faran en l’equip també es vol comptar amb jugadors del filial i el juvenil que poden tenir projecció. Pel que fa a les baixes, fins ara s’han acomiadat Maik i Toni Cunill.

LA XIFRA

36
partits
i 3.015 minuts ha acumulat Pol Gómez aquest curs a tercera divisió amb el Llagostera

La campanya de socis, en marxa

El Llagostera ha engegat la campanya de captació de socis de cara al curs que ve i ha establert uns preus dividits per franja d’edat i per zones al camp. Dels 0 las 12 anys, els preus són: 50 euros general; 100 Tribuna descoberta, i 160 Tribuna coberta. Dels 13 als 22 anys: 80 euros; 135 i 170, mentre dels 23 als 64 anys els preus són 100 euros a General, 160 a Tribuna descoberta i 195 en la Tribuna coberta. La franja de més de 64 anys pagaran 90, 140 i 175 euros. Hi ha l’opció de fer-se soci protector amb seient a la Tribuna Coberta per 250 euros. Les noves altes es poden fer al formulari del web o a les oficines del club. Cal remarcar que els socis que renovin el carnet abans del 30 de juliol tindran un 10% de descompte.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)