3a divisió FEF

Aroca també canvia la Unió pel Peralada

3a divisió. El porter, que es va acomiadar del Figueres a través de les xarxes socials, és el sisè jugador que fa el salt al club peraladenc

El Peralada va fer oficial la incorporació d’un altre exjugador del Figueres. David Aroca, el porter titular de la Unió les dues darreres temporades, també farà el canvi de club per convertir-se en una nova peça del projecte xampanyer a tercera. L’osonenc s’afegeix als quatre capitans del curs passat a l’equip figuerenc –Ritxi, Sergi Romero, Canal i Èric Vilanova–, a més de Xavi Ferrón, que també s’ha traslladat de Figueres a Peralada.

El porter, de 25 anys, ha estat un fix sota els pals blanc-i-blaus i ha fet dues grans temporades, en les quals només ha mancat en quatre partits de lliga. El Peralada ja té, doncs, set jugadors confirmats, els sis de la Unió i el central Toni Cunill, procedent del Llagostera però també amb passat figuerenc.

Marc Gelmà podria ser el setè

El migcampista de Santa Susanna, que ha jugat aquest curs al Figueres, podria ser el següent jugador que fa el salt de la Unió al Peralada. Gelmà, que va arribar a l’Alt Empordà l’estiu passat procedent del Palamós, ha jugat enguany 30 partits (2.005 minuts).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)