2a divisió FEF

El Llagostera suma velocitat i desequilibri

2a divisió B. El club gironí confirma el fitxatge de l’extrem de 24 anys Nahuel Arroyo, que arriba després de fer una gran temporada a l’Horta

El Llagostera de la temporada 2019/20, la del retorn a 2a divisió B, ja es comença a construir. Després d’assegurar-se la continuïtat de la columna vertebral de la plantilla que ha aconseguit el títol de tercera i l’ascens –fins a 13 jugadors tenen contracte en vigor–, ahir va arribar el primer fitxatge: Nahuel Arroyo. L’extrem, com ja s’havia especulat en els últims dies, arriba a Llagostera procedent de l’Horta, amb qui ha firmat una temporada excel·lent. A les ordres de Nacho Castro, Nahuel ha jugat un total de 34 partits i ha marcat 5 gols que han contribuït a la classificació del conjunt hortenc per a la promoció d’ascens, en què van caure eliminats en la primera eliminatòria contra el Moralo. Tot i no aconseguir l’ascens amb l’Horta, la bona temporada del futbolista de 24 anys li ha permès fer el salt a la categoria de bronze, on jugarà per primera vegada. “És una aposta, però és un jugador que fa uns anys que està creixent cada temporada i que té molta gana i ambició. Creiem que és un potencial bon jugador de 2a B i que podem créixer junts”, valora l’entrenador i director esportiu del Llagostera, Oriol Alsina, que destaca les virtuts del primer fitxatge de l’estiu: “És molt ràpid, vertical i té gol, així que ens pot anar molt bé en qualsevol de les dues bandes i també es pot adaptar per jugar una mica més endarrerit.”

Nahuel, que abans de fitxar per l’Horta havia jugat tres temporades al Girona B i que s’havia estrenat a 3a amb el Palamós –35 partits i 2 gols–, completa la posició d’extrem de la plantilla llagosterenca i haurà de guanyar-se un lloc competint amb Èric Jiménez i Moussa, que aquest any han estat a un molt bon nivell. “Tots tres venen de fer un gran any i s’hauran de barallar per un lloc en una posició ben coberta on també tenim Maynau i Crespo amb un perfil més defensiu”, assegura Alsina.

Camí marcat

Nahuel Arroyo podria no ser l’únic futbolista de l’Horta que acabi fent el viatge cap a Llagostera, i és que el club llagosterenc ha seguit també l’evolució del migcampista Adri Lledó i podria tancar la seva incorporació en els pròxims dies. Amb només 22 anys –a diferència de Nahuel té el punt a favor d’ocupar plaça sub-23– des de Llagostera es considera que està preparat per fer el salt a 2a B després d’haver disputat 99 partits a tercera divisió entre l’Horta i el Sabadell B.

LA VALORACIÓ

És una aposta, però és un jugador que fa uns anys que està creixent en cada curs i creiem que és un potencial bon jugador de 2a B
És molt ràpid, vertical i té gol, així que ens pot anar molt bé en qualsevol de les dues bandes
Oriol Alsina
entrenador i director esportiu del llagostera

LA FITXA

NAHUEL ARROYO
Santa Cristina d’Aro 26-3-1995 (24 anys) Extrem Alçada: 1,80 m
TRAJECTÒRIA
14/15
Girona B (1a catalana)
15/16
Girona B (1a catalana)
16/17
Girona B (1a catalana)
17/18
Palamós (3a) 35 p., 2 g.
18/19
Horta (3a) 34 p., 5 g.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)