3a divisió FEF

Pep Piany, del juvenil A del Girona al Peralada

3a divisió. El migcampista, un fix en l’equip que aquest curs passat ha jugat a divisió d’honor, fa el salt al futbol amateur en el conjunt xampanyer

El Peralada continua en plena confecció de la plantilla després del descens a tercera i ahir va anunciar una nova incorporació, la de Pep Piany, futbolista procedent del juvenil A del Girona que aquesta temporada passada ha jugat a divisió d’honor. Amb aquest nou futbolista, el conjunt que orientarà Albert Carbó guanya una peça per al mig del camp, un interior de qualitat, sense experiència en el futbol amateur, això sí, ja que aquest ha estat el seu últim any de juvenil.

Piany, que ha passat per totes les categories del futbol de base del Girona, ha estat un jugador amb molta presència en el conjunt blanc-i-vermell aquesta darrera campanya. En l’equip que ha jugat a divisió d’honor i que ha salvat la categoria, el migcampista ha estat un fix per al tècnic Àlex Marsal i només una lesió que el va tenir sis setmanes de baixa entre l’octubre i el desembre el va aturar. En total, ha disputat 23 dels 30 partits de lliga, ha sumat tres dianes i només ha vist una targeta groga. La mitjana dels minuts per partit quan ha estat disponible s’enfila als 75 per matx.

El novè fitxatge

Piany, doncs, es converteix en la novena incorporació de l’equip xampanyer. D’aquesta manera, l’ex-Girona s’incorpora a la llista d’altes, amb Sergi Romero, Albert Canal, Ritxi Mercader, Èric Vilanova, David Aroca i Xavi Ferrón, procedents tots del Figueres; Toni Cunill, del Llagostera, i Èric Pimentel, de l’Horta.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)