2a divisió FEF

El Llagostera arrenca amb algunes novetats

2a divisió B. Els d’Alsina comencen la pretemporada a Santa Cristina d’Aro i ho faran amb l’arribada d’un nou efectiu en la parcel·la ofensiva

El nou projecte del Llagostera a la categoria de bronze del futbol estatal viurà el seu primer dia aquest matí. El bloc de futbolistes que de moment formen la primera plantilla estan citats a les 10 h al camp de Santa Cristina d’Aro, on faran el primer entrenament, ja que el municipal llagosterenc està en ple procés de substitució de la gespa artificial.

Al gruix de jugadors que continuen de la temporada anterior, s’hi afegiran els quatre fitxatges confirmats –Lledó, Nahuel, David Garcia i Kuku–, i un cinquè home que es coneixerà avui mateix. Aquest últim reforç ha de servir per augmentar el potencial ofensiu de l’equip. En la pretemporada també participaran diversos futbolistes del filial i del juvenil llagosterenc, que aquests dies intentaran convèncer el cos tècnic perquè els facin un lloc en la primera plantilla.

L’Olot, dimecres

Pel que fa a l’Olot, l’arrencada del curs es farà demà passat a les instal·lacions del Morrot. Raúl Garrido dirigirà el primer entrenament d’una plantilla que incorpora de moment Joel Arimany i Vivi com a fitxatges.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)