2a divisió FEF

El Llagostera fitxa el porter Carles Santaló

Reforç. El Llagostera incorpora el mediàtic porter de 21 anys, que arriba després de fer una molt bona temporada a l’Horta

El Llagostera ha fet oficial el fitxatge del jove porter Carles Santaló, conegut també com a Kolderiu per la seva vessant de jugador professional del FIFA i youtuber. Amb només 21 anys Santaló arriba al club llagosterenc després de brillar el curs passat a l’Horta, on va disputar 25 partits abans de lesionar-se i perdre’s el tram final de lliga i la promoció d’ascens a 2a divisió B. Abans d’aquesta temporada a l’Horta Kolderiu es va estrenar a la categoria al Granollers, on hi va jugar 22 partits en dues temporades després de sortir del juvenil de divisió d’honor del Girona, on també hi va fer una molt bona temporada tot i anar de més a menys. Santaló és el tercer fitxatge que arriba procedent de l’Horta, després de les incorporacions d’Adri Lledó i Nahuel, i el cinquè de l’estiu –Kuku (Sant Andreu i David Garcia (L’Hospitalet), són els altres dos.

Primera sessió

Carles Santaló ja s’ha entrenat avui a les ordres d’Oriol Alsina en la que ha estat la primera sessió de la pretemporada per preparar el retorn a la categoria de bronze –aquest migdia es coneixerà el calendari del grup tercer de 2a B.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)