2a divisió FEF

En espera que la RFEF posi xifra a la vacant del Reus

Segona B. L’Hospitalet, primer de la llista per ocupar el lloc del club roig-i-negre, està molt pendent que l’organisme que presideix Rubiales es pronunciï, i això no passarà abans de demà

El comunicat de la Federació Espanyola de Futbol (RFEF) que s’esperava durant la jornada d’ahir per saber, de manera oficial, quin serà el procediment per cobrir la vacant que deixarà el Reus a segona B, no serà publicat abans de demà, dissabte. El motiu és que ha de ser aprovat per la junta directiva de l’organisme que presideix Luis Rubiales, els membres de la qual es pronunciaran mitjançant una votació en línia que tindrà una durada de 48 hores. En tot cas, ahir va transcendir que la xifra que haurà de pagar el club que vulgui ocupar el lloc del Reus voltarà els 630.000 euros. Aquesta quantitat sorgeix d’una estimació aproximada que, de manera no oficial, va fer la RFEF i que fonts de la Federació Catalana de Futbol no van voler confirmar a aquest diari.

El Centre d’Esports l’Hospitalet és el primer club que, segons el que diu el reglament federatiu, tindria dret a accedir al lloc del Reus, pel fet que és l’equip del grup català de tercera divisió amb millor coeficient esportiu que no va aconseguir l’ascens a segona B. En espera que la RFEF faci oficial aquest fet i, sobretot, la xifra econòmica necessària per cobrir la vacant del Reus, fonts de l’entitat de la franja vermella, en què ahir a la tarda hi va haver reunió de la directiva, confirmaven a L’Esportiu que si la quantitat que havien de pagar s’aproximava als 630.000 euros, els resultaria molt difícil poder cobrir-la. “Quan sapiguem del cert quina és la quantitat, farem possible l’impossible per mirar de recollir els diners”, ens assegurava el president, Santi Ballesté. El club del Barcelonès Sud espera haver d’assumir un pagament d’entre 200.000 i 300.000 euros. “Exigirem que se’ns expliqui d’on surt la quantitat, si és que no la considerem raonable. Si ens donen un preu de la banda baixa, la directiva de l’Hospitalet farà un esforç per abonar-lo”, va sentenciar.

A POC A POC

En una votació en línia, la directiva de la RFEF ha d’aprovar la xifra i el procediment

EXTRAOFICIAL

Va transcendir, des de la RFEF, que la quantitat a pagar podria ser de 630.000 euros

SANTI BALLESTÉ

“Quan sapiguem quina és la xifra, farem possible l’impossible per aconseguir-la”

Els treballadors del Reus accepten l’ERO

A Reus, ahir a la tarda, els treballadors del club acceptaven la proposta d’expedient de regulació d’ocupació que ha fet l’administrador concursal de la SAE, David López. Així, després de l’acord al qual ha arribat l’advocat dels empleats, aquests percebran una indemnització de 20 dies per any treballat, en lloc de 33.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)