2a divisió FEF

Boris, un desig inabastable?

2a divisió B. L’Olot ha fet diversos intents per contractar l’exdavanter del Gavà, el curs passat en l’Apollon Smirnis grec i l’Iasi romanès. El barceloní, de moment, manté altes les pretensions

L’Olot té com a objectiu fitxar un davanter centre de referència i un carriler dret o versàtil que es pugui adaptar a les dues bandes. Els perfils i les necessitats són clares i la direcció esportiva del club treballa per tancar els futbolistes que encapçalen la llista de prioritats. Un dels davanters que sempre ha estat ben posicionat en aquesta llista és Boris Garrós, exjugador del Gavà i el Recre, el curs passat en l’Apollon Smirnis de Grècia i, en la segona meitat, en l’Iasi de Romania. El barceloní ha estat objecte de desig per part de l’Olot en diversos mercats estivals, però els garrotxins no han aconseguit tancar la seva incorporació a conseqüència de les altes pretensions i les múltiples propostes d’altres clubs.

Boris, de 31 anys, s’ha convertit, a còpia d’insistència i paciència, en una peça cobejada en el mercat de segona B. Les seves primeres campanyes amb registres golejadors envejables van ser sempre en tercera categoria, en què en va fer disset amb el Castelldefels, deu amb el Cornellà i el Rubí i setze en setze partits en la segona meitat del campionat 2015/16 amb el Gavà. Precisament amb els blaugrana, va explotar al bronze el curs 2016/17 –ja hi havia jugat amb el Prat i l’Hospitalet, sense gaire sort.

Amb els del Baix Llobregat, Boris va ser el pitxitxi del grup tercer, amb 25 dianes, clau en la permanència del seu equip, que acabaria baixant per culpa dels impagaments. Després de la gran temporada al Gavà, l’atacant va fitxar pel Recre –37 partits i 10 dianes– i, l’any passat, va iniciar una aventura poc productiva a l’estranger.

Sense equip en l’actualitat, Boris Garrós estaria desfullant la margarida per triar un nou destí. Encara amb caixet i mercat en segona B, el representant del futbolista estaria buscant un projecte ambiciós per mantenir les seves pretensions, però l’Olot estarà ben atent a qualsevol moviment: “El mercat està obert i vindran més jugadors. Queda molt per començar la temporada i passaran coses, però espero i crec que no sortirà cap futbolista més i n’han d’arribar dos”, diu l’entrenador valencià de l’Olot, Raúl Garrido, que hi afegeix: “De mitjos i centrals estem ben coberts. Necessitem un home que pugui aportar competència a les dues bandes en el carril i un davanter.”

Boris és el desitjat, tot i que, ara mateix, sembla inabastable, però també agrada un jugador d’un perfil similar, com Gerard Oliva (exjugador del Badalona i Atlètic Balears, entre d’altres), que està entrenant amb el Nàstic.

PERFIL SIMILAR

Gerard Oliva, sense equip, també és un davanter que agrada (196 partits a 2a B i 50 gols)

EL PROTAGONISTA

Necessitem un home que pugui aportar competència a les dues bandes del carril i un davanter
Raúl Garrido
Entrenador de l’Olot
Queda molt per començar la competició i passaran coses, però espero i crec que no sortirà cap futbolista més i n’han de venir dos
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)