2a divisió FEF

L’Andorra puja en diferit

2a divisió B. L’equip, propietat de Gerard Piqué, és l’escollit per la Federació Espanyola per ocupar la plaça lliure pel descens administratiu del Reus després del pagament de 452.000 euros

L’Andorra s’ha estalviat el tràngol de passar per la tercera divisió en la seva escalada al futbol professional. Ho ha fet pagant, a canvi de 452.000 euros, que és la xifra que va posar la Federació Espanyola per optar a la plaça deixada pel Reus a la segona B. La quantitat, que servirà per sufragar els deutes deixats aquesta temporada pel conjunt roig-i-negre, va ser assegurada fa uns dies per part de l’entitat propietat de Gerard Piqué però no va ser ahir que la Federació li va confirmar el lloc. Una interpretació laxa del reglament ha donat lloc a una deliberació a Las Rozas durant el dia d’avui que s’ha acabat decantant per l’Andorra en lloc del Zamora que s’havia postulat com l’única alternativa.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)