3a divisió FEF

Més competència en l’atac

3a divisió. El Peralada incorpora el davanter Víctor Bertomeu, procedent de l’Ascó. El punta encadena vuit cursos en la categoria (a la Pobla i l’Ascó) acumulant 49 gols en 207 partits

El Peralada afegirà pólvora al seu atac amb l’arribada de Víctor Bertomeu, procedent de l’Ascó. L’atacant, que encadena vuit temporades a tercera divisió –quatre amb la Pobla de Mafumet i les quatre darreres amb els asconencs– intentarà ajudar a l’equip empordanès amb gols –dels 49 gols totals a tercera, 34 els ha fet en els últims quatre cursos.

La davantera del conjunt dirigit per Albert Carbó agafa més forma amb l’arribada de l’atacant, nascut a Amposta el 1992, que s’afegeix a Xavi Ferrón i Èric Pimentel com els futbolistes amb un perfil més ofensiu de la plantilla.

Víctor Bertomeu va arribar a disputar algun partit amb el Nàstic de Tarragona a segona B el curs 2014/15, quan pertanyia al seu filial, la Pobla de Mafumet. El flamant davanter del Peralada és un habitual de la tercera divisió i iniciarà la seva primera aventura fora de la demarcació de Tarragona per ajudar a la línia ofensiva del conjunt de l’Alt Empordà, que continua formant una plantilla competitiva i il·lusionadora.

A més de Bertomeu, els xampanyers es quedaran el porter Gerard Asparó, que ja va gaudir de minuts en l’últim partit amistós que el Peralada va disputar contra el Nàstic. Procedent del Llagostera, Asparó va tenir una actuació brillant i, fins i tot, va aturar un penal.

Tercer test contra l’Al-Arabi

Després d’enfrontar-se a dos rivals d’entitat contrastada com l’Espanyol, de primera, i el Nàstic, recentment descendit a segona B, el Peralada es veurà les cares amb l’Al-Arabi de Qatar. El conjunt asiàtic fa una estada a les instal·lacions de l’hotel Golf Peralada –ja hi va jugar contra l’Olot– i aquesta tarda, a les 19.30 h, es desplaçarà uns metres per jugar al municipal contra el Peralada. Els dos equips, que estan preparant les seves respectives competicions interiors, continuaran amb la posada a punt dels seus futbolistes. Els matx serà gratuït per als socis del Peralada i a 5 euros l’entrada per a la resta.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)