2a divisió FEF

Demostració de força

2a divisió B. El Llagostera s’avança a equips com el Castelló i fitxa el central de 20 anys Diego González, procedent del Betis B, que s’estrenarà en la categoria però es preveu que tingui galons

El Llagostera continua dissenyant la plantilla de la temporada del retorn a la categoria de bronze amb jugadors joves que s’estrenaran en la categoria però que venen carregats d’ambició. L’últim a arribar és el central Diego González, que arriba procedent del Betis, on ha jugat les dues últimes temporades, una al juvenil de divisió d’honor i una altra amb el filial a tercera. El jove central, natural de Vila-real, arriba a Llagostera amb només 20 anys, però s’espera que sigui una peça molt important a l’eix de la defensa tot i no destacar per la seva alçada –només fa 1,79 m–. De fet, el Llagostera no és l’únic equip de segona B que s’havia interessat en ell, i és que el Castelló sospesava fitxar-lo per convertir-lo en un jugador referent a l’eix de la defensa amb el valor afegit de ser del territori.

Diego González es va formar a les categories inferiors del Vila-real, on va estar 12 temporades. Quan era juvenil de segon any, però, va haver de sortir del club i va apostar per fer un salt cap al futbol amateur tot i no tenir ni 18 anys. Ho va fer a l’Almassora, del grup valencià de tercera divisió, on va ser un fix tot i la seva joventut. D’allà el va fitxar el Betis per jugar al juvenil en el seu últim curs de formació i després pujar-lo al filial. A tot arreu on ha estat ha destacat per ser un referent al camp, i és que al planter groguet va ser capità en totes les categories i també ho va ser al filial del Betis tot i estar en el primer any de sènior.

Amb la seva incorporació el Llagostera cobreix una vacant en la posició de central, on tenia més mancances. De fet, és molt possible que n’acabi arribant un més abans que es tanqui el mercat. A la vegada, els llagosterencs també volen incorporar encara un pivot de qualitat.

Diego González
Vila-real (Castelló) 7-5-1999 (20 anys) Posició: central i lateral esquerre Alçada: 1,79 m
Etapa de formació
Vila-real
Etapa de sènior
16/17
Almassora (3a divisió)
17/18
Betis (juv. divisió d’honor)
18/19
Betis B (3a divisió)
19/20
Llagostera (2a divisió B)
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)