2a divisió FEF

El vigent campió avança cap a les semifinals

Torneig d’Històrics. El Badalona obté un empat i una victòria en el primer triangular i manté les aspiracions a revalidar el títol

BADALONA 0 JÚPITER 0

BADALONA:Morales, Iván Malón, Valentín, Pelón, Robusté, Marc Carbó, Robert Simón, Adri Díaz, Mayor, Boniquet, Joao.JÚPITER:Rulo, Gonzalo (Alex Prat), Gurrea (Pol), Reche, Murillo, Jonny, Eric Ruiz, Javi Ruiz, Josevi, Montero i Patrick.ÀRBITRE:Núñez Ruiz.

júpiter 0 sant andreu 2

JÚPITER:Albert Duran, Kaddur, Dani Ortega, Alex Prat, Riki, Marc Muñoz, Adri Felius, Genescà, Kamal (Josevi), Gurrea i Murillo.SANT ANDREU:Segovia, Llamas, Jaume Villar, Noguera, Guillem, Felpe Sa (Josu), Santiago, Oscar, Franco, Laro Setién i Solina.GOLS:0-1 (8’) Felipe Sa. 0-2 (44’) Josu.ÀRBITRE:Castellet Julià.

BADALONA 1 SANT ANDREU 0

BADALONA:Álex Sánchez, Iván Malón (Robert Simón), Robusté (Valentín), Marc Carbó (Adri Díaz), Mayor (Pelón), Joel Toledo, Kilian, Toni Jou, Hugo Esteban, Monterde i Chema Moreno.SANT ANDREU:David Aragón, Jaume Villar, Oumar, Felipe Sa (Guillem), Ton Alcover, Juanan, Izan, Oscar (Solina), Franco, Carroza i Josu.GOL:1-0 (13’) Marc Carbó.ÀRBITRE:Cols Ràfols.

El Badalona manté l’èxit en el torneig d’Històrics i la seva aspiració de sumar el tercer títol consecutiu. El conjunt de Juanma Pons serà a les semifinals de dissabte després d’empatar contra el Júpiter i guanyar el Sant Andreu en el darrer partit a caixa o faixa.

En el primer enfrontament, el Sant Andreu va passar per sobre del Júpiter. Felipe Sa va aplanar el camí per als quadribarrats que van gaudir de diverses oportunitats al llarg dels 45 minuts. Kamal va poder empatar l’enfrontament a pocs instants d’acabar però després d’una pilota al pal, Josu va sentenciar l’enfrontament.

En el segon partit, el Júpiter va aconseguir estabilitzar-se i fins i tot va tenir algunes oportunitats que Morales es va encarregar d’avortar. Per part escapulada, Máyor va errar una vaselina que va sortir desviada per poc i en el tram final va tenir una altra oportunitat que tampoc va aprofitar.

Amb el Júpiter fora de combat, tot quedava obert per al tercer partit en què el Badalona necessitava guanyar i el Sant Andreu en feia prou amb empatar per passar a les semifinals. L’enfrontament va fer baixada de seguida per als vigents campions gràcies a un golàs de falta de Marc Carbó. A partir d’aquí, l’equip de Juanma Pons va administra el seu avantatge gràcies a una sòlida defensa i tot i que el Sant Andreu ho va intentar per mitjà de Josu o del central Oumar, el marcador no es va moure més.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)