3a divisió FEF

Encara hi pot haver premi per al Viladecans

3a divisió. El Reus està obligat a fer un dipòsit de 200.000 euros a la federació per garantir les despeses del curs; si no, baixarà

Els dubtes que genera la viabilitat del Reus han obert un nou escenari, ara a la tercera divisió. El Viladecans es podria veure beneficiat d’un ascens als despatxos si el Reus no compleix els requisits que li demana la Federació Catalana de Futbol. Abans d’acabar la setmana, l’entitat roig-i-negra ha de fer un dipòsit de 200.000 euros per assegurar la seva presència a la tercera divisió. Si no ho compleix, l’equip que el curs passat va jugar a segona divisió A i que ha tingut un doble descens administratiu, en tindrà un tercer a primera catalana.

La federació ha demanat al Reus una garantia econòmica per la viabilitat dels roig-i-negres en la competició. Els 200.000 euros reclamats com a dipòsit corresponen a les despeses que té un club de la categoria en concepte d’arbitratges i altres despeses. Si el Reus no demostra que té aquesta quantitat, baixaria a primera catalana, de manera que el Viladecans pujaria com a equip millor classificat no ascendit (de moment) i el Bescanó pujaria a primera catalana tot ocupant la plaça del filial roig-i-negre. El Reus ara mateix està gestionat per un administrador concursal.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)