2a divisió FEF

Ginard, ara sí, a l’Atlètic Balears

2a divisió B. El porter de l’Olot tornarà al club de casa seva, que ja el va voler incorporar l’hivern passat. El d’Artà, tot i renovar a la Garrotxa per dos cursos més, negocia amb el club quant val la rescissió del seu contracte per marxar

L’Atlètic Balears finalment obtindrà els serveis de Xavi Ginard, un dels seus jugadors emblema. El porter de l’Olot ja va ser objecte de desig del club balear durant l’anterior mercat d’hivern, tot i que finalment el d’Artà es va acabar quedant a la Garrotxa. De fet, fa poc més d’un mes, l’Olot va tancar un acord amb Xavi Ginard per continuar vinculats per dues temporades més.

L’Atlètic Balears, que va perdre la possibilitat de pujar a segona A en l’eliminatòria definitiva contra el Mirandés i continuarà a segona B –ja no coincidirà amb l’Olot, perquè ha estat inclòs en el grup primer–, ha reactivat el seu interès per Ginard, que ha ofert un rendiment molt sòlid al conjunt de Raúl Garrido. El d’Artà va arribar a Olot la tardor del 2016, amb l’equip a tercera divisió, procedent de l’Aris de Salònica grec, i ha mantingut sempre la titularitat, més enllà d’alguna suplència en la recta final d’aquest últim curs.

Ginard és una peça important per a l’Olot, però el club es resigna a perdre’l, ja que fa temps que desitja tornar a casa –el mateix porter està negociant la rescissió–. El conjunt garrotxí té lligada la continuïtat com a substitut de Pol Ballesté, un porter que va arribar l’hivern passat per competir amb Xavi Ginard a la porteria i que també ha ofert un bon rendiment quan ha jugat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)