1a femenina

Debuts contra novells

1a divisió femenina. El Barça i l’Espanyol s’enfrontaran en la primera jornada a equips que acaben de pujar de la segona divisió: el Tacón –l’equip que serà absorbit pel Madrid– i el Deportivo

El Barça i l’Espanyol ja saben quin serà el seu camí per a la temporada 2019/20. Començarà amb dos equips que acaben de pujar: el Tacón i el Deportivo de la Corunya seran els primers rivals dels dos equips catalans.

Els capricis del calendari han fet que en la primera jornada de lliga el Barça jugui contra l’equip que ha absorbit el Real Madrid. El Tacón s’estrenarà aquest curs a la primera divisió femenina, després de pujar la temporada passada, a domicili contra el conjunt blaugrana, que vol tornar a guanyar un títol que se li resisteix des de fa quatre temporades. L’Espanyol, amb l’objectiu de la permanència entre cella i cella, també iniciarà la lliga contra un dels que han pujat, el Deportivo, a fora de casa.

Els derbis entre l’Espanyol i el Barça es disputaran en la jornada 13 (15 de desembre a Sant Adrià) i la jornada 28 (3 de maig a Sant Joan Despí). I, per al Barça, el primer xoc contra l’Atlético de Madrid es disputarà en la tercera jornada de lliga al feu blaugrana.

Ahir es va fer el sorteig del calendari de la competició, que començarà el cap de setmana del 7 i 8 de setembre, justament quan la primera masculina s’atura. L’acte també va servir perquè el president de la federació espanyola, Luis Rubiales, expliqués les novetats respecte a la lliga. La celebració d’una supercopa és la més interessant, juntament amb l’ampliació de l’acord amb Iberdrola –sis cursos més– per la comercialització del nom de la primera i segona divisió. A més, les jugadores portaran dorsal fix i el nom a la samarreta, s’introduirà una quarta àrbitra i els clubs estaran obligats a tenir, com a mínim, tres equips en el seu futbol de base.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)