3a divisió FEF

El Figueres aixeca el teló

Copa Catalunya. Els figuerencs, que volen continuar sumant bones sensacions, visiten el camp de la Fundació Grama (a les 20 h) en el tret de sortida de la primera competició oficial del curs

Quan falta menys d’un mes perquè comenci la lliga, la copa Catalunya entra en escena per afegir més competitivitat als duels de pretemporada –es disputaran les tres primeres eliminatòries entre avui i el 18 d’agost–. Dels quatre representants de la demarcació que disputaran la primera eliminatòria, avui només jugarà el Figueres, que se les haurà a domicili amb la Fundació Grama, que va baixar a primera catalana la temporada passada.

El matx servirà als de Xavi Agustí per continuar agafant bones sensacions en aquests primers dies de presentació, en què els figuerencs han disputat dos partits: contra la Marca de l’Ham, de segona catalana, i contra l’Escala, de primera catalana. La Unió els ha resolt tots dos amb una victòria per la mínima (0-1) que tampoc permet extreure grans conclusions d’una plantilla absolutament remodelada aquest estiu i que encara està pendent d’afegir alguns reforços.

En el cas de guanyar el partit d’avui –l’eliminatòria es disputa a partit únic i amb tanda de penals sense pròrroga en cas d’empat–, el Figueres jugaria en la segona eliminatòria contra el vencedor del duel Sants-Badalona que es juga dimecres.

Ahir
Martinenc-Espanyol
X-X
Avui
Ascó-Sabadell
19.00 h
FE Grama-Figueres
20.00 h
L’Hospitalet-Barça B
20.30 h
Demà
Europa-Llagostera
19.00 h
Vilassar-Granollers
19.00 h
Cerdanyola-Lleida
19.30 h
Castelldefels-Santboià
19.30 h
Horta-Olot
20.00 h
San Cristóbal-Santfeliuenc
20.30 h
Sant Andreu-Peralada
20.30 h
Dimarts
Andorra-Terrassa
19.00 h
Dimecres
Sants-Badalona
19.30 h
Vilafranca-Cornellà
19.30 h
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)