2a divisió FEF

Xavi Ginard ja és història i torna a l’Atlètic Balears

2a divisió B. L’Olot confirma la marxa del porter titular en les últimes tres temporades i mitja, un dels actuals capitans de la plantilla. El d’Artà compleix el desig de tornar al club de casa seva

L’Olot va fer oficial ahir la sortida de Xavi Ginard, el porter titular en les darreres tres campanyes i mitja, un dels capitans de la plantilla. El futbolista d’Artà va arribar a un acord amb el club per tal de rescindir el contracte que el vinculava a l’entitat fins al 30 de juny del 2021, un contracte que fa escassament un mes va renovar. El desig personal i de la família de Ginard de tornar a casa i, evidentment, l’interès de nou de l’Atlètic Balears d’aconseguir els seus serveis han precipitat l’adeu d’un jugador que s’ha convertit en referent i peça clau de l’Olot tant dins com fora dels terrenys de joc.

Xavi Ginard va arribar a la Garrotxa la tardor del 2016 procedent de l’Aris de Salònica i amb l’equip olotí a tercera. Indiscutible des del primer dia amb Ramon Calderé, el balear va ser important en l’ascens de l’equip a segona B. Amb Martín Posse i amb Raúl Garrido, el d’Artà també va ser inamovible sota pals, fet que li ha permès sumar 102 partits oficials defensant la porteria garrotxina, unes xifres a l’abast de pocs –per tres partits de diferència, però, Wilfred continuarà sent el porter amb més enfrontaments a segona B amb el club.

El mateix Ginard ha estat qui ha arribat a un acord amb l’entitat presidida per Joan Agustí per aconseguir la llibertat i tornar a casa, per tant, el club de la Garrotxa haurà esgarrapat alguna quantitat econòmica així com ho va fer en el traspàs d’Alfredo Gutiérrez al Castelló o el més recent de Marc Mas al Sundsvall de Suècia.

I ara què?

Tot i que semblava que l’estiu seria més aviat plàcid per a Sergi Raset, director esportiu de l’Olot, les sortides han obligat a reaccionar el màxim responsable de confeccionar la plantilla. A la marxa de Marc Cosme, els olotins han incorporat Joel Arimany, a la lesió de Barnils, Albert Vivancos va afegir un nou efectiu i als traspassos d’Alfredo i Marc Mas han arribat Kilian Grant i Natalio Lorenzo.

Amb la sortida de Xavi Ginard, doncs, el club garrotxí haurà d’incorporar un nou porter que competeixi la posició amb Pol Ballesté, l’aposta del club per substituir el d’Artà, i a més, s’espera l’arribada d’un davanter de referència que aporti gol. Aquesta serà la peça que hauria d’aportar el pas de qualitat endavant esperat.

BONES XIFRES

102
Partits amb l’Olot
ha disputat Xavi Ginard: 28 a 3a, 2 de ‘play-off’ d’ascens, 3 de copa i 69 a segona B

EL TERCER ‘TRASPÀS’

L’Olot ha obtingut diners per la marxa d’Alfredo, la de Marc Mas i ara la de Xavi Ginard

DECISIÓ FAMILIAR

El porter, arrelat a la Garrotxa, volia continuar jugant a futbol a les Illes Balears
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)