2a divisió FEF

El Badalona, fidel a la cita i el Terrassa s’estrena

Torneig d’Històrics. L’equip de Juanma Pons jugarà avui (18 h) la seva quarta final consecutiva; els de Xavi Molist lluitaran pel seu primer títol

BADALONA 3 VILAFRANCA 1

BADALONA:Álex Sánchez, Joel Toledo, Pelón, Valentín, Kilian, Toni Jou, Adri Díaz, Robert Simón, Hugo, Chema Moreno i Máyor. També van jugar: Morales, Joao, Robusté, Carbó, Iván Malón, Boniquet, Omar Monterde i Giva.VILAFRANCA:Víctor Parra, Adrià Parra, Illescas, Juan Felipe, Escofet, Boada, Amantini, Martí de Castro, Sardà, Eric Via i Joan Montserrat. També van jugar: Pol Via, León, Tàpia, Fontanils, Boira, Oribe, Civil, Carlos, Masqué i Bernard.GOLS:1-0 (2’) Hugo Esteban. 2-0 (16’) Chema Moreno. 3-0 (44’) Hugo Esteban. 3-1 (64’) Xavi Civil.ÀRBITRE:Moreno Villaécija. T.G: a Sardà.

TERRASSA 1 (4) MARTINENC 1 (2)

TERRASSA:Zapico, Eric Ruiz, Lucas Viña, Galeano, Domi, Alex Fernández, Arranz, Jaume, Gerard Morell, Pelegrín i Yayá. També van jugar: Ortega, Joel, Genís, Manu, Coro, Kilian, Adrià, Kevin, Jordi, Albert López i Alberto Sánchez.MARTINENC:Gabri Pradós, Adri Pulido, Karim, Edu García, Adri García, Edgar Moragas, Adrián Canelada, Joel Martínez, Jamilson, Carles Güell i Marc Samper. També van jugar: Cócera, Rubi, Javi Iglesias, Jacobo, Tinoco, Pi, Jan Lladó, Eric Simó, Ahufinger, Vendrell i Iván.GOLS:0-1 (13’) Lucas Viña en pròpia porta. 1-1 (26’) Sergi Arranz. TANDA DE PENALS: 4-2.ÀRBITRE:Gómez Meneses. T.G: a Kilian.

Un doblet d’Hugo Esteban i un altre gol de Chema Moreno van guiar ahir el Badalona cap a la seva quarta final consecutiva del Torneig d’Històrics. L’equip de Juanma Pons lluitarà avui (18 h) al Municipal del Guinardó per sumar el seu tercer títol en els últims quatre anys. Fins en set ocasions el Badalona ha aixecat el trofeu. El Terrassa serà el seu rival en aquesta 34a edició. Els egarencs, tot just en la seva segona participació, disputaran per primer cop la final del torneig. Ho faran després de derrotar ahir en l’altra semifinal l’equip amfitrió, el Martinenc, en la tanda de penals.

El Badalona va segellar la seva classificació gràcies a uns grans primers quaranta-cinc minuts que van deixar sense resposta el Vilafranca. Ja en el minut 2 de partit, una errada del Vilafranca en la sortida de la pilota va permetre a Hugo Esteban fer el primer gol de la tarda. El mateix futbolista repetiria a un minut del descans amb un bon xut amb l’interior del peu que no va poder aturar Víctor Parra. Abans, en el 16’, Chema Moreno havia castigat també la porteria del Vilafranca culminant amb encert una bona acció de velocitat. Un ex del Badalona, Xavi Civil, va ser l’autor del gol de l’honor del Vilafranca. Només ell va poder batre Morales en el segon temps.

Més emoció va tenir l’altra semifinal. Un gol en pròpia porta de Lucas Viña va permetre al Martinenc somiar la possibilitat de jugar la final a casa, però Sergi Arranz, el màxim golejador del torneig (4 gols), va posar l’empat abans de la mitja hora de joc. Amb aquest resultat s’arribaria al final del partit i, en la posterior tanda de penals, la glòria seria per a un Terrassa més encertat des dels onze metres. Ortega va aturar el primer penal a Ahufinger i Lladó va enviar a fora el segon llançament del Martinenc. Pel Terrassa va fallar Genís i van marcar Coro, Manu González, Cañaveras i Kevin.