2a divisió FEF

Superats al Feliu i Codina

Sense resposta. L’Olot cau eliminat a mans de l’Horta, molt superior en moltes fases del partit. Els de la Garrotxa, menys intensos que el rival, van evidenciar una clara falta de rodatge

HOrta 3 olot 1

HORTA:Yamandú, Peke (Brian, 25’), Casti, Arnau Campeny, Vives, Adri Recort (Manrique, 73’), Gaudioso, Marc Rio, Mateo (Narcís Barrera, 50’), Joan Inés i Aleix Arenas.OLOT:Pol Ballesté, Blázquez, Jose (Alan Baró, 45’), Carles Mas, Vivi (Pujadas, 45’), Masó, Joel Arumí (Kilian Grant, 45’), Héctor Simón, Xumetra (Eloi Amagat, 59’), Natalio (Albert Julià, 73’) i Joel Arimany (Àlex Garcia, 64’).GOLS:1-0 (34’) Brian. 2-0 (40’) Mateo. 3-0 (74’) Manrique. 3-1 (79’) Blázquez.ÀRBITRE:Castellet Julià.T.G.:al local Arnau Campeny.T.V.:cap.PÚBLIC:Uns 300 aficionats al Feliu i Codina.

L’Olot va caure eliminat a mans d’un Horta més intens i encertat en els metres finals. Els olotins, adormits en vuit minuts fatídics entre el 34 i el 42, en què van rebre dos gols, van anar massa a remolc durant tot el matx.

El partit va començar intens i amb alguna anada i vinguda que va fer anar de bòlit les defenses. Natalio va rematar amb el cap però sense punteria una centrada de Xumetra (7’), però l’Horta va avisar poc després i va fer treballar Pol Ballesté, contundent amb els punys en el minut 11 i providencial a rematada de Mateo en el 28. Hèctor ho havia provat quatre minuts abans des de la frontal, però Yamandú es va estirar també molt bé.

Vuit minuts per oblidar

L’estratègia va permetre a l’Horta avançar-se en el 34, quan en un llançament de córner Brian va rematar fort i segur amb el cap i va superar Ballesté, que en aquesta ocasió no va poder evitar la diana. El gol va esperonar encara més els de Nacho Castro, que en el 40 van tenir una nova arribada, però Marc Rio va rematar per sobre del travesser. Per tancar els vuit minuts tràgics i crucials del matx, Mateo va fer el segon gol per a l’Horta amb un Olot desbordat i un Ballesté que es va multiplicar per evitar el tercer, a xut de Joan Inés (45’).

En la segona part, l’Horta va buscar els contraatacs per sentenciar el matx, però l’Olot va tenir possibilitats d’escurçar distàncies amb dues ocasions de Natalio (63’ i 66’). Finalment, Manrique va acabar d’estabornir els de la Garrotxa quan més insistien (74’) i Blázquez va fer el gol de l’honor amb un bon llançament de falta que establia el 3-1 final.