2a divisió FEF

Marcos sempre hi és

D’estrena. El Llagostera passa a la segona eliminatòria de la copa gràcies a la gran actuació del porter, a punt en el primer dia de competició de l’equip

europa 1 (2) llagostera 1 (4)

EUROPA:Priego, Pastells, Castell (Guti, 61’), Àlex Cano (Josa, 57’), Gabi López (Varona, 57’), Uri, David Jiménez, Alberto, Martínez (Monsó, 53’), Alfons Serra i Jordi Cano (Kilian, 61’).LLAGOSTERA:Marcos, Crespo, Lucas Viale (Diego, 64’), Pol Gómez, Maynau, David García, Adri Lledó (Yeray, 87’), Èric Jiménez (Nahuel, 68’), Moussa, Gil Muntadas (Pasquina, 61’) i Sascha (Kuku, 79’).GOLS:0-1 (51’) Èric Jiménez. 1-1 (84’) Josa.ÀRBITRE:Díaz Díaz.T.G.:als locals Josa i Pastells.T.V.:cap.PÚBLIC:uns 450 espectadors al Nou Sardenya.

El Llagostera va jugar el primer partit del nou curs coincidint amb la primera eliminatòria de la copa Catalunya. Marcos, com es podia esperar, va ser determinant ja en l’estrena gironina.

En la primera part la igualtat va ser la nota predominant en un partit típic de pretemporada. La intensitat va ser adequada però les imprecisions eren constants. L’Europa va començar avisant a través d’un contraatac iniciat per Martínez que Cano va definir amb un xut massa alt (9’). El Llagostera, amb un onze format per nou jugadors que el curs passat van aconseguir l’ascens –només David García i Adri Lledó van sortir en l’onze com a cares noves–, va tenir en Èric el seu estilet en l’atac. I és que l’extrem va provar dos xuts des de la frontal que gairebé van obrir la llauna a favor dels llagosterencs (20’ i 27’).

Èric va ser un malson per a la defensa escapulada, i poc després de la represa va desbordar per dins i amb un xut creuat va superar Priego (51’).

Amb avantatge en el resultat, el Llagostera va optar per l’ordre i el control per aguantar l’empenta de l’Europa, que gràcies a la seva insistència va poder igualar en el 84’ després que Alfons Serra posés una pilota magnífica al cap de Josa. Els penals van decidir i els d’Alsina no van fallar cap pena màxima, mentre que Marcos en va aturar dues als escapulats.

Divendres
Martinenc-Espanyol
0-3
Dissabte
Ascó-Sabadell
0-2
FE Grama-Figueres
0-0 (3-0)
L’Hospitalet-Barça B
0-0 (4-3)
Ahir
Europa-Llagostera
1-1 (2-4)
Vilassar-Granollers
1-0
Cerdanyola-Lleida
1-3
Castelldefels-Santboià
2-0
Horta-Olot
3-1
San Cristóbal-Santfeliu.
0-0 (6-7)
Sant Andreu-Peralada
0-0 (8-7)
Demà
Andorra-Terrassa
19 h
Dimecres
Sants-Badalona
19.30 h
Vilafranca-Cornellà
19.30 h
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)