3a divisió FEF

Els penals els barren el pas

Bona imatge. El Peralada posa contra les cordes el Sant Andreu en una bona primera part però acaba eliminat des dels onze metres

st. andreu 0 (8) peralada 0 (7)

SANT ANDREU:Segovia, Llamas, Juanan, Carroza (Oumar, 28’), Noguera, Guillem (Franco, 83’), Solina (Jaume Villar, 59’), Felipe (Rivera, 74’), Ton Alcover, Josu i Elhadji (Laro, 45’).PERALADA:Aroca, Carles Puig, Canal (Joan, 65’), Sergi Romero, Guillem (Arnau Ortiz, 45’), Iván Amoedo (Dembo, 79’), Èric Vilanova, Xavi Ferrón, Pep Piany (Pol Blay, 45’), Ritxi Mercader (Cunill, 59’) i Pime (Aleix Caball, 88’).ÀRBITRE:Sánchez Rico.T.G.:als locals Noguera, Jaume Villar i Josu; als visitants Canal i Aroca.T.V.:cap.PÚBLIC:400 espectadors al Narcís Sala.

Només els penals van impedir al Peralada superar la primera eliminatòria de la copa Catalunya. El conjunt dirigit per Albert Carbó va plantar cara i va posar contra les cordes un dels candidats a l’ascens a segona B, el Sant Andreu, i al Narcís Sala. El matx va acabar amb empat a zero però la gran actuació de Segovia durant els 90 minuts reglamentaris i en la tanda de penals va eliminar un conjunt de l’Alt Empordà en creixement.

En els primers minuts, els quadribarrats van avisar amb una ocasió que Elhadji va desaprofitar i una altra en què Aroca va ser clau. En el 22, Piany va tenir la primera aproximació visitant després de recuperar una esfèrica en terreny local i en el 30, els empordanesos van gaudir de dues ocasions clares. La primera va ser de Xavi Ferrón, que va enviar als núvols una passada enrere de Pime. La segona la va tenir Carles Puig, que en una de les seves típiques internades va rematar creuat però va topar amb el peu providencial de Segovia. Abans del descans, Pime va tornar a topar amb el porter andreuenc en una gran ocasió (42’).

En la segona meitat, la intensitat va baixar molt i Aroca va intervenir en un parell d’ocasions amb molta seguretat. En la tanda de penals decisiva, Aroca va poder classificar el Peralada però Segovia va aturar el llançament, i en el desempat, el jove Joan Bergés també va errar.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)