2a divisió FEF

El Reus no es rendeix i arma la base de la plantilla

3a divisió. El propietari, Clifton Onolfo, signa un precontracte a 14 jugadors, entre ells Santi Triguero, amb Ramon Calderé a la banqueta. L’equip vol entrenar-se però troba més dificultats

El Reus està decidit a anar fins al final per mantenir la seva plaça a segona B. Per fer-ho necessita formar una plantilla i ahir va signar un precontracte a 14 jugadors, dels quals només ha transcendit el nom de 7. Aquest només va ser un dels passos que ha fet la propietat del club, encapçalada per Clifton Onolfo, per intentar recuperar la categoria perduda: la batalla als jutjats està servida perquè els serveis jurídics del club presentaran la cautelar perquè l’equip pugui competir la temporada vinent en la categoria de bronze. La setmana que ve hi haurà la resolució en aquest primer capítol.

El Reus necessita tenir una primera plantilla i una estructura per aspirar a la cautelar. Per això, Onolfo va afirmar que ha signat un precontracte a 14 jugadors (deixarà de ser pre quan l’administrador concursal hi doni el vistiplau), un entrenador (Ramon Maria Calderé) i una estructura tècnica (Gerard Escoda i David Cuéllar).

El club confia que aquesta cautelar tiri endavant perquè li van concedir a l’Oriola la temporada 2012/13 en les mateixes condicions (aquella lliga va acabar sent de 21 equips). El problema per a l’entitat roig-i-negra és que l’estat de l’estadi, propietat de l’Ajuntament, és deplorable.

El consistori va trencar les relacions amb l’entitat i fins i tot Onolfo no va poder accedir als despatxos dins de l’estadi municipal.

I si no, a tercera

El pla A passa perquè l’equip competeixi a segona B però, si falla, el Reus està preparat per continuar jugant a la tercera divisió, i el filial, a primera catalana.

Onolfo va assegurar ahir que havia fet el dipòsit de 30.000 euros a la Federació Catalana corresponent a la inscripció i a les despeses arbitrals derivades de la seva activitat en la lliga.

Kayry Yhair Porter
Darrer equip: Guineueta (4a cat.)
Christopher Tapias Defensa
Josep Maria Gené (Pref. Juvenil)
Modest Notario Mig
Reus B (Tercera divisió)
Eddie Valencia Mig
Turó Peira (2a catalana)
Álex Segura Davanter
Santboià (3a divisió)
Deivid Andreas Davanter
Reus juvenil (Pref. juvenil)
Santi Triguero Davanter
Encamp (Andorra)

CALDERÉ, TÈCNIC

L’exentrenador del Badalona dirigirà l’equip, sigui a segona B o a tercera divisió

ESTADI

L’entitat treballa amb l’Ajuntament perquè li deixi utilitzar les instal·lacions

PLA B

El club ha fet el dipòsit de 30.000 euros que volia la federació per jugar a tercera
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)