2a divisió FEF

Vito, per tancar la porteria

L’Olot va fer oficial el fitxatge del porter Marc Vito per a l’actual curs amb opció a un altre. El terrassenc, de 23 anys, arriba a la Garrotxa per omplir el buit deixat per Xavi Ginard, ara a l’Atlètic Balears, i competirà cos a cos amb Pol Ballesté, l’altre porter de la plantilla dirigida per Raúl Garrido. Vito ha jugat l’última temporada i mitja en el Peralada, cedit pel Girona, i ha aconseguit grans números.

Vito es va formar en el Barça, la Damm i el Badalona, equip amb el qual va debutar a segona B la campanya 2015/16. El curs següent, el porter va marxar al Còrdova per jugar amb el filial –va anar convocat vuit partits amb el primer equip de segona A– i en la temporada 2017/18 va fitxar per l’Extremadura. La falta de continuïtat i una trucada del Girona, que buscava porter davant la baixa de Haug i la lesió de llarga durada de José Aurelio Suárez el van convèncer per tornar a Catalunya i jugar amb el llavors filial del club de Montilivi. En la primera mitja temporada en el Peralada, Vito va contribuir a fer que l’equip de Chicho Pèlach fos el millor de la segona volta del grup 3 de segona B –va encaixar només sis dianes en quinze partits i va encadenar vuit jornades sense rebre cap gol–: “Vinc a ser jo mateix i no a suplir la baixa de Ginard. Vinc a competir amb en Pol, amb qui ja ens coneixem del Barça, i espero que puguem fer grans coses aquí”, comentava Vito durant la presentació.

“Estic informat del projecte esportiu de l’Olot, és un club molt humil i ambiciós. Això m’ha portat fins aquí. Vull continuar creixent com a persona i com a professional”, deia el nou porter del conjunt olotí, que no va poder evitar el descens del Peralada a tercera el curs passat i que amb el final de l’afiliació entre clubs ha acabat al mercat i a l’Olot, ben atent als moviments.

Marc Vito Brezmes
Terrassa 10-03-1996 (23 anys) Posició: porter Alçada: 1,87 m Pes: 70
Etapa de formació
Barça, CF Damm i Badalona
Etapa de sènior
15/16
Badalona (2a B) 7 p. (10 g. e.)
16/17
Còrdova B (2a B) 24 p. (26 g. e.)
17/18
Extremadura (2a B) 2 p. (3 g. e.)
17/18
Peralada (2a B) 15 p. (6 g. e.)
18/19
Peralada (2a div. B) 15 p. (14 g. e.)
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)