2a divisió FEF

Brots verds, tot i la derrota

Amistós. El Llagostera estrena la nova gespa artificial del municipal amb una derrota contra el Sabadell. Edgar, amb dos gols, l’estilet visitant

LLAGOSTERA 1 sabadell 2

LLAGOSTERA:Carles Santaló, Aimar, Pol Gómez, Yeray, Bigas, Abel Fàbregas (Maynau, 45’), Pol Llubera, Nahuel, Álex Cobos, Pasquina i Kuku. També van jugar Marcos, Sascha, Maynau, David García i Èric Jiménez.SABADELL:Mackay, Pascual, Ozkoidi, Pajarero, Adri Cuevas, Néstor Querol, Óscar Rubio, Romero, Marc Astur, Suárez i Aarón. També van jugar: Ángel, Acedo, Edgar Hernández, Collet i Gerard.GOLS:1-0 (3’) Kuku. 1-1 (52’) Edgar Hernández. 1-2 (62’) Èdgar Hernández.ÀRBITRE:Oltra Sáez.T.G.:Als locals David García i Èric Jiménez; als visitants Pajarero i Gerard.T.V.:Cap.

Partit diferent i per recordar al municipal de Llagostera, i és que l’equip local estrenava la nova gespa artificial per afrontar una nova campanya al bronze. L’equip dirigit per Oriol Alsina va perdre contra un Sabadell millor només en la segona part, que va tenir en el davanter Edgar Hernández el principal protagonista, ja que va fer les dues dianes arlequinades.

El matx va començar molt bé per al Llagostera, ja que tan sols s’havien disputat tres minuts i Pasquina va pentinar una esfèrica i Abel Fàbregas va fer una gran centrada al cap de Kuku, que va superar la sortida de Mackay. Kuku podria haver ampliat el resultat amb dues ocasions en el 10 i el 18, després d’una bona centrada d’Aimar. Els gironins generaven més sensació de perill contra un Sabadell que intentava aconseguir el control del joc, però en el 26 Abel Fàbregas gairebé marca després d’una gran jugada personal, i Pasquina i Yeray, per poc no van acabar bé dues jugades d’estratègia (34’ i 43’).

En la segona part, el Sabadell va sortir al camp amb una marxa més i d’entrada Edgar va culminar un contraatac per empatar (52’). Deu minuts després, el mateix atacant va regirar-se a la frontal per fer l’1-2, que seria definitiu contra un Llagostera que va intentar empatar a través dels extrems Moussa i Èric Jiménez, cap dels dos amb encert.

Tarka i Krzyzok no convencen

El Llagostera finalment no incorporarà els dos futbolistes polonesos que ha tingut a prova bona part de la pretemporada després que no hagin convençut el cos tècnic. L’extrem Damian Tarka i el central Cristof Krzyzok, que van arribar procedents de l’Oldra, de la segona B de Polònia, ja no s’entrenen a les ordres d’Oriol Alsina, que junt amb el seu equip se centra en la recerca de les peces que falten a la plantilla. Els llagosterencs busquen un altre central, un pivot de qualitat, un punta sub-23 i, si apareix un bona opció de mercat, un altre complement també sub-23.