2a divisió FEF

El Banyoles suspèn en el segon test

Amistós. Els del Pla de l’Estany es van veure sorpresos per un Sant Jaume que va remuntar en la segona part

st. jaume l. 2 banyoles 1

SANT JAUME DE LLIERCA:Marc Moreno, Moha, Lluc Mora, Lluc Coll, Arnau Barnadas, Oriol, Ruvirola, Nuno, Oriol Masó, Roger Cervera i Marc Fortet. També van jugar: Ibra, Aniol i Enric.BANYOLES:Bru, Sala, Bena, Quimo, Pol, Toni, Majó, Bech, Èric, Henry i Adrià Casanova. També van jugar: Genís, Via, Andreu, Turón, Rubén, Bassols, Mercader, Álamo, Trulls i Blai.GOLS:0-1 (3’) Henry. 1-1 (65’) Roger Cervera. 2-1 (83’) Oriol.ÀRBITRE:Extremera Peña.T.G.:Cap.T.V.:Cap.

El Banyoles va ensopegar en la seva visita al camp del Sant Jaume de Llierca, de segona catalana (2-1). El conjunt del Pla de l’Estany, que disputava ahir el seu segon partit de la pretemporada després de desfer-se del Cadaqués diumenge (0-3), va avançar-se en el marcador amb una diana d’Henry, que va superar Marc Moreno tot just en el minut 3 de l’enfrontament.

Els banyolins tenien controlat el matx, però en la segona part el Sant Jaume, filial de l’Olot, es va espolsar la son de les orelles i va començar a carburar. Els canvis múltiples, típics d’aquests partits, van desequilibrar l’equip d’Adam Fontes i els garrotxins ho van aprofitar per fer dues dianes i remuntar el partit. Roger (65’) i Oriol, ja a les acaballes (83’), van permetre al conjunt dirigit per Joan Sánchez capgirar el resultat del partit i endur-se un triomf de mèrit.