2a divisió FEF

Adri Salas supera l’Olot

Amistós. El jugador del Palamós, amb dues dianes, decanta la balança davant d’un Olot amb molts joves del planter i que avui rep l’Osca (19.30 h)

Palamós 2 OLOT 1

PALAMÓS:Tuscà, David Cano, Ayoub (Nahum, 67’), Pep Vergara (Biel Pla, 60’), Espuña (Sabater, 78’), Guillem Cornellà (Alexis Sánchez, 78’), Adri Salas, Toni Rosell, Joel Salas, Tamba Kanteh i Sergio González.OLOT:Sacrest, Jose, Alan (Blázquez, 45’), Masó (Carles Mas, 45’), Arumí, Pujadas, Aleix Abel (Hèctor Simón, 85’), Xumetra (Joel Ferrés, 83’), Àlex Garcia (Natalio, 85’), Julià i Joel Arimany.GOLS:1-0 (19’) Adri Salas. 1-1 (27’) Xumetra, de penal. 2-1 (58’) Adri Salas.ÀRBITRE:Boada Barcelona.T.G.:Al local Sergio González i al visitant Masó.T.V.:Cap.PÚBLIC:Uns 300 espectadors a l’estadi Palamós-Costa Brava.

L’Olot va perdre de nou en un partit de pretemporada. Aquesta vegada els olotins van caure al camp del Palamós, de primera catalana, en un duel marcat per l’eficàcia i el bon fer d’Adri Salas, jugador del conjunt local, que amb dues dianes va decantar la balança a favor dels del Baix Empordà (2-1).

L’enfrontament va començar amb una arribada de Tamba en el minut 16, el presagi del primer gol palamosí. Adri Salas es va treure de la màniga un bon xut creuat que va sorprendre Sacrest, el porter visitant durant els 90 minuts.

El gol va esperonar una mica l’Olot, que va passar a dominar la possessió i el ritme del joc. En el 26, Joel Arimany va forçar una pena màxima davant David Cano, que Xumetra va executar molt bé davant Tuscà. L’empat feia justícia, ja que el conjunt de la Garrotxa va poder remuntar el partit a través de dues ocasions de Julià i Jordi Masó, que va provar el xut però Tuscà li va refusar molt bé (40’).

En la segona part, la intensitat va disminuir i els canvis ho van accentuar. En tres minuts d’eufòria local, però, Adri Salas va donar la victòria al Palamós. En el 55, l’extrem va fer una centrada que es va passejar per l’àrea petita; en el 57, Tamba va driblar Sacrest, però Blázquez va treure de sota els pals la rematada, i, un minut després, Adri Salas, des de la frontal, va superar el porter garrotxí, que no va poder evitar el 2-1 final.

L’Olot i el seu tècnic, Raúl Garrido, van haver de calibrar les forces pensant en el matx d’avui al municipal en benefici de Càritas contra l’Osca (19.30 h). Els joves olotins van competir bé i el Palamós va tornar a mostrar molt bones sensacions.

NOU AMISTÓS

L’Olot disputarà avui el partit en benefici de Càritas al municipal contra l’Osca (19.30 h)